Nelinkertainen Stanley Cup -voittaja oli kuoleman partaalla – kannabis pelasti: "Olen pilviveikko, mutta sivistynyt sellainen"

Neljä kertaa Detroit Red Wingsin kanssa Stanley Cupin voittanut Darren McCarty on siirtynyt marihuanafarmariksi. Hän kertoo Detroit Free Pressille, että tavoitteena on voittaa Cannabis Cup.

Cannabis Cup on kilpailu, jossa Yhdysvaltojen eri lailliset farmarit kisaavat parhaan tuotteen tittelistä. McCarty on aloittanut yhteistyön amerikkalaisen kannabisyrityksen kanssa.

– Olen nelinkertainen Stanley Cup -voittaja. He ovat 45-kertainen Cannabis Cupin voittaja. Minun tavoitteeni on olla ensimmäinen urheilija, joka voittaa molemmat, McCarty sanoo.

Kanadalaiskiekkoilija on jo saanut ideoita tuotteidensa nimille. Jääkiekko tulee olemaan vahvassa roolissa.

– Minulla on muutamia nimiajatuksia. Jokin, jolla on yhteys neljään pystiin, ehkä "Sweet Revenge", McCarty sanoo viitaten tunnettuun vuoden 1997 tappeluunsa Claude Lemieux'n kanssa.

McCarty on käyttänyt kannabista alkoholinkäytön lopettamisen jälkeen.

– Jos katsoo minun edistysaskelia viimeisen kymmenen vuoden ajalta, niin näkee, että olen käynyt alkoholismin eri vaiheet. Se johti siihen, että tämä kasvi pelasti henkeni. Tunnen oloni 35-vuotiaaksi. En valehtele, minusta tuntuu kuin olisin Benjamin Button, McCarty kertoo.

– Olen pilviveikko, mutta sivistynyt sellainen, McCarty lisää.

McCarty pelasi NHL-urallaan 758 runkosarjaottelua ja teki tehopisteet 127+161.

Lue myös:

    Uusimmat