Neitsyen vuosihoroskooppi 2019

Vuosi 2019 ei ala rakkaudessa kovin suotuisasti... Mitä lupaa Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2019?

Rakkaus

Vuosi 2019 ei ala rakkaudessa kovin suotuisasti.

Vastoinkäymisiltä ja ristiriidoilta et voi nyt parisuhteessasi välttyä. Sinun täytyy yrittää ymmärtää rakastasi ja hänen mielipiteitään paremmin, vaikka teillä onkin omat erilaisuutenne ja omituisuutenne. Vain siten voitte löytää yhteisymmärryksen, jota ilman suhteenne voi ajautua helposti karille.

Sinkkuneitsyet voivat tänä vuonna viimein löytää rakkauden, ja se löytyy ehkä lähempää kuin luuletkaan. Joku sinulle ennestään tuttu ihminen voi muuttua lämpimän ystävyyden kautta rakastetuksesi. Sinua ihmetyttää miten et ollut aiemmin osannut katsoa häntä sillä silmällä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Perhe ja ystävät

Työ voi viedä sinua tänä vuonna ajoittain eroon perheestäsi ja ystävistäsi. Se on stressaavaa teille kaikille, eikä kotiasioiden hoitaminen etänä onnistu kovinkaan hyvin. Asiaa ei yhtään helpota, että perheenlisäystäkin saattaa olla tulossa.

Työ ja ura

Työssäsi saat ihailua ja arvostusta. Sinuun voi luottaa, ja siksi saatkin entistä vastuullisempia tehtäviä, joihin tartut innokkaasti. Välillä työ tuntuukin vievän kaiken aikasi. Jos olet uutta työtä etsimässä, löydät monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Sinulla voi olla jopa valinnanvaikeus, kun yrität valita niistä itsellesi sopivimman.

Opiskelu

Vuosi 2019 on opiskelijoille varsin lupaava. Otat opintosi vakavasti ja onnistutkin viemään niitä aimo askelin eteenpäin. Kun olet jotakin päättänyt tehdä, niin sen sinä myös teet. Joskus pieni joustavuus voisi silti olla paikallaan, sillä välillä voit joutua syystä tai toisesta muuttamaan suunnitelmaasi.

Raha-asiat

Sinun täytyy opetella huolehtimaan rahoistasi paremmin. Laadi budjetti omalle rahankäytöllesi ja pidä siitä myös kiinni. Muuten voit ajautua taloudellisiin vaikeuksiin, joista voi olla todella vaikea löytää ulospääsyä. Mieti myös tarkkaan ennen kuin lainaat keneltäkään tai kenellekään rahaa. Raha on asia joka helposti johtaa riitoihin.

Terveys

Muista levätä ja nukkua tarpeeksi. Liika valvominen voi kostautua ja tuoda monenlaisia terveysongelmia. Kun olet nukkunut hyvin, elämä näyttää paljon valoisammalta.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa itsellesi, että yrität ymmärtää muita ihmisiä paremmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja