Mainos

NBA-tähti tunnustaa tekopeniksen käytön huumetestissä ennen olympiavalintaa – ”Googlauksen jälkeen tilasimme valtavan mustan jorman”

Nopealla aikataululla eteen tullut olympiavalinta ja sen ehtona ollut huumetesti saivat koripallotähti Lamar Odomin niin suunniltaan, että hän joutui turvautumaan tekopeniksellä tehtyyn huijaukseen. Temppu toimi ja Odom nähtiin Yhdysvaltain joukkueessa Ateenan olympialaisissa vuonna 2004.

Odom paljastaa tempauksen muistelmateoksessaan Darkness to Light, josta People-lehti on saanut katkelman käsiinsä.

– Ilo valinnasta 12 miehen kokoonpanoon kääntyi nopeasti jännitykseksi, kun olympiavirkailijat ilmoittivat minulle, että minun täytyy läpäistä huumetesti ennen virallista joukkueeseen pääsyä, Odom kirjoittaa.

USA:n koripalloliitosta ilmoitettiin pian, että testaajat saapuvat ottamaan virtsanäytteen Odomin kotiin muutaman päivän päästä.

– En olisi mitenkään päässyt siitä läpi. Olin poltellut pilveä joka päivä sinä kesänä. Paniikki iski, Odom tunnustaa.

Odom mietti asiaa fysiikkavalmentajansa kanssa. Kaksikko päätyi huijaamaan testissä.

– Aloimme googlata tekopeniksiä ja opiskelimme eri tapoja huijata huumetestissä. Uuvuttavan etsinnän jälkeen tilasimme valtavan kumisen mustan k***än seuraavaksi päiväksi.

– Minä avasin vetskarin ja sujautin huolellisesti tekopeniksen sepaluksesta ulos. Saadakseni pissan tulemaan kärjestä, minun piti puristaa vartta toistuvasti, Odom kuvailee.

NBA-tähti kertoo olleensa vainoharhaisen varma, että temppu epäonnistuu, mutta toisin kävi. Kutsu olympialaisiin kolahti. Kisoista käteen jäi kuitenkin vain pronssinen mitali.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja