Mainos

Näyttelijäsöpöläinen: Asusteita ei voi olla liikaa

Buffy vampyyrintappaja ja Gossip Girl -ohjelmista tuttu näyttelijä Michelle Trachtenberg on oikea söpöläinen. Hänessä on kuitenkin asennetta. Sen todistaa hänen uusin kaulakorunsa.

Näyttelijä esiintyi New Yorkissa Good Housekeeping -juhlassa näyttävässä kaulakorussa. Pikkuruinen Trachtenberg näytti todellista asennetta pukeutumalla koruun, joka oli koottu 12:sta samankokoisesta neliöstä. Kokonaisuus oli kuitenkin kauniin yksinkertainen. Siitä piti huolen nilkkapituinen sininen mekko.

Trachtenbergilla on myös muutama korumallisto. Vuonna 2009 hän suunnitteli malliston Poppy line -merkin alle ja aikaisemmin, jo vuonna 2006 lanseerattiin Bella Veritas -mallisto, joka sisälsi käsintehtyjä koruja. Mallistossa oli jännittäviä yksityiskohtia, kuten käsirautojen, pääkallojen ja aseiden muotoisia koruja.

Näyttelijä on paljastanut, että asusteita ei hänen mielestään voi olla liikaa. Tämän ajatuksen hän on oppinut Gossip Girl -stailaaja Eric Damonilta.

Trachtenberg suosii pukeutumisessaan myös hauskoja yksityiskohtia. Yksinkertainenkin asu muuttuu hänen mukaansa heti, kun siihen lisätään vaikkapa hullunkuriset kengät.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: sparklelikethestars.com

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.