Nipa-hahmo villitsi yleisöä Kingissä – näyttelijä paljastaa: "Hänessä on havaintoja tuntemistani teineistä"

Näyttelijä Jarkko Niemi esittää musiikkikomediashow Kingissä teini-ikäistä Nipa Caicua. Hahmoon Niemi haki inspiraatiota tuntemistaan teineistä.

Lauantain ensimmäisessä suorassa lähetyksessä paljastettiin uudet Kingi-hahmot. Näyttelijä Jarkko Niemi pääsi vetämään uransa ensimmäisen suoran televisiolähetyksen.

– En ollut koskaan ennen tehnyt suoraa lähetystä. Enkä ole ikinä laulanut televisiossa. Kai tämä on sitä mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä, Niemi sanoo MTV.fi:lle.

Niemen hahmo Nipa Caicu on angstinen teini. 17-vuotias Nipa käy autokoulua ja kokee, että aikuiset painostavat häntä liikaa. Nipa hengailee pääasiassa kavereidensa Meritähden ja Kuuban kanssa.

– Tässä hahmossa on havaintoja teineistä, joita tunnen eli lähinnä sukulaisia tai kavereiden lapsia. Hahmo ottaa herkästi itseensä, vähän niin kuin varmasti teininä on itsekin tehnyt. Teininä sitä ajatteli, että kaikki muut ovat lähtökohtaisesti kyseenalaistamassa sinun juttujasi. Oli sellainen olo, että pitää todistella kaikille, Niemi avaa.

Nipa oli ensimmäinen hahmo, joka Niemelle tuli kilpailua varten mieleen. Näyttelijä pohti muitakin vaihtoehtoja, mutta Nipan hahmo jaksoi naurattaa koko ajan uusien ideoiden rinnalla. Nipan heikkouksiin kuuluu hänen älypuhelimensa käyttö, mutta vahvuuksiakin hahmolta löytyy.

– Luulen, että Nipan vahvuus on se, että hän näyttää enemmän, kuin ajattelee näyttävänsä. Hän kokee olevansa cool ja tietää, miten hommat tulee hoitaa, mutta tavallaan hän on vähän avuton silti. Nipa elää hetkessä, mutta se miten hän reagoi hetkeen, on aina vähän erilainen, Niemi pohtii.

Kingi lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat