Nasima Razmyar: Äiti haluaisi edelleen pestä pyykkini

Helsingin kaupunginvaltuutettu ja SDP:n eduskuntaryhmän viestintäsihteeri nauttii elämästään avovaimona.

Smart Riders -ratsastus- ja koiratarvikeliikkeen avajaisiin Punavuoreen saapunut Nasima Razmyar, 28, kertoo pääsiäisloman kuluneen pitkälti opintojen parissa.

– Viimeistelen yhteisöpedagogin tutkintoani, joka on ollut minulla vähän jäissä. Tarkoitus olisi vihdoin tänä keväänä valmistua, joten loma jäi nyt aika vähäiseksi. Mutta pääsin kuitenkin pääsiäispöytään poikaystäväni kanssa, Razmyar iloitsee.

Hän on asunut nyt viisi kuukautta yhdessä rahoitusalalla työskentelevän miehensä kanssa. Ennen avoliittoaan Razmyar asui vanhempiensa luona.

– Sopeutuminen on sujunut yllättävänkin hyvin ja nopeasti. Alussa tuntui vielä siltä, että kun menin käymään vanhempieni luona, ajattelin että menen kotiin. Mutta nyt olen huomannut, että koti tarkoittaa minulle nimenomaan minun ja mieheni kotia. Tuntuu ihanalta tulla töiden jälkeen kotiin ja se on hänen ansiotaan, onnellinen Razmyar sanoo.

Hän vitsailee ikävöivänsä edellisestä kodistaan rakkaiden vanhempiensa lisäksi vain valmiiksi pestyjä ja viikattuja vaatteita.

– Äitini on luonnostaan niin huolehtiva sydämellinen. Hän tuo kylään tullessaan meille ruokia ja on edelleen sitä mieltä, että minun ei kannata pestä isoja satseja pyykkiä vaan tuoda ne hänelle. Olen kyllä yrittänyt selittää äidille, että meilläkin on pesukone, Razmyar nauraa.

Hän asuu miehensä kanssa nyt vuokralla, mutta myös isomman asunnon ostaminen on jossain vaiheessa suunnitelmissa. Pariskunta nauttii yhteisestä elämästään, mutta kihloihin heillä ei ole kiire.

– Olemme tällä hetkellä onnellisia näin, Razmyar hymähtää.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja