Nämä roisit ja villit gaala-asut kerjäävät huomiota, katso!

Viikonvaihteessa pidetyn MTV Movie Awards 2011 -palkintogaalan huomiopisteet menevät Nicki Minajille, Rosie Huntington-Whiteleylle ja Amanda Bynesille.

Kurvikas raptähti Nicki Minaj rakastaa sokeerata erikoisilla asuyhdistelmillä ja neonvärien kirjolla. Tällä kertaa Nicki oli unohtanut väri-iloittelut, mutta kerjäsi huomiopisteitä jättämällä paidan kotiin ja pukeutumalla pelkkiin rintaliiveihin ja solkisomisteiseen liiviin. Kaulassaan hänellä oli futuristinen TomTom Jewelryn kaulakoru, kertoo justjared.com.

Nicki Minaj jakoi yhdessä Ashton Kutcherin kanssa parhaan naispääosan esittäjälle, ja palkinnon vei Kristen Stewart elokuvasta Twilight – Epäilys. Juontopuuhissa Nicki innostui heittämään hulvatonta läppää Ashtonin kanssa. Nicki sanoi, että kaksikolla on yksi yhteinen asia.

–Upeat takamukset, Ashton kommentoi.

Erikoisia asusteita ja villejä kuoseja

Punaisella matolla taattu huomiokikka ovat erikoiset kuosit ja silmiinpistävät asusteet.

Easy A -elokuvassa nähty Amanda Bynes oli kiskonut ylleen niukan Herve Legerin bandagemekon, joka rutistaa naisellista vartaloa juuri oikeista paikoista ja tukee rintavarustusta. Julkkisblogisti Perez Hilton päivitteli, että mitäköhän Amanda oli pohtinut valitessaan asusteeksi Christian Loubotinin turkoosit ja hapsuiset korkokengät?

Melkoinen villikortti oli myös malli Rosie Huntington-Whiteley Dolce & Gabbanan tiikeriprinttimekossaan. Jalassaan Rosiella oli Sergio Rossin korkokengät.

MTV3/Helmi

Lähde: Justjared.com, perezhilton.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja