Nämä naistähdet eivät pelkää näyttää paljasta pintaa kameralle

Siinä missä yhdelle vähäpukeisuus on osa artistin lavaimagoa, toinen riisuutuu hyväntekeväisyyden nimeen. Muistatko nämä paljastelijat vuosien varrelta?

Demi Moore

Demi Mooren raskausposeeraus vuodelta 1991 on käsite, jota moni tähti on sittemmin kopioinut. Näyttelijä nostatti kiivaita mielipiteitä puolesta ja vastaan poseerattuaan alasti seitsemännellä kuulla raskaana Vanity Fair -lehden kannessa. Kohukuvan otti valokuvaaja Annie Leibovitz.

Pamela Anderson

Useat tähdet ovat riisuutuneet hyväntekeväisyyden vuoksi. Yksi tunnetuimmista tällä saralla ansioituneista on povipommi Pamela Anderson, joka on heittänyt vaatteet naulaan sekä turkistenvastaisen että kasvissyöntiä edistävän mainoskampanjoinnin nimissä.


Heidi Klum

Heidi Klum näyttää hyvältä vaatteessa kuin vaatteessa − ja todistetusti myös vailla rihman kiertämää. Supermalli poseerasi muutama vuosi sitten kuvasarjassa, jossa hänen alastonta kehoaan peittivät vartalomaalilla piirretyt t-paita ja alushousut. Demi Moore on esiintynyt samalla konseptilla "pukuun" verhoutuneena.

Britney Spears

Britney Spearsilla on ollut vuosien varrella vaikeuksia pitää erityisesti alusvaatteet piilossa. Paparazzit ovat ikuistaneet tähden muun muassa nousemassa limusiinista hame korvissa sekä t-paidassa ilman rintaliivejä. Laulajan paljastava linja on jatkunut myös esiintymislavoilla.


Kim Basinger

Playboyssa on esiintynyt vuosien varrella vähäpukeisia naisia aina elokuvatähtiä myöten, heistä yhtenä kuuluisimpana Kim Basinger. Näyttelijä-malli poseerasi maailmankuulussa miestenlehdessä vuonna 1983 vailla rihman kiertämää mainostaakseen uusinta elokuvaansa, Bond-filmiä Älä kieltäydy kahdesti.


Lady Gaga

Lady Gaga lukeutuu pukeutumisensa suhteen sokeeraajien aateliin. Artisti onnistuu kohahduttamaan ulkoisella olemuksellaan kerta toisensa jälkeen. Vuoden 2010 MTV Video Music Awards -gaalassa Lady Gaga astui lavalle jo legendaksi muodostuneessa asussa, joka koostui raa'asta lihasta.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja