Nämä merkit kertovat miehen pettämisestä

Miehen petollisuuden voi arvata pienistä käytännön asioista, joita on hyvin vaikea peitellä onnistuneesti.

Hellobeautiful-sivusto listasi merkit, jotka kertovat siitä, ettei miehellä ole parisuhteessa välttämättä aivan puhtaat jauhot pussissa.

1. Mies poistaa tekstiviestejä välittömästi ne saatuaan tai lähetettyään tekstiviestin. Tämänkaltainen varovaisuus saattaa kertoa suhteen peittelemisestä.

2. Hän poistaa puhelinnumeroita puheluhistoriastaan. Jos mies pettää, eikä hän halua jäädä siitä kiinni, pitäähän hänen hävittää kaikki yhteydenpitoon viittaavat todisteet.

3. Mies poistaa sivuhistorian tietokoneeltaan. Pettävä mies ei halua kumppaninsa löytävän jälkeäkään keskusteluista kolmannen osapuolen kanssa.

4. Hän viihtyy töissä paremmin kuin hyvin jo suhteen alusta. On tietenkin mahdollista, että mies tekee todella töissä pitkää päivää, mutta on hyvä olla tarkkana, jos mies ei viihdy kumppaninsa seurassa edes suhteen alkuaikoina.

5. Miehen tarinoissa vierailevat usein tuntemattomat henkilöt. Jos mies selittää useinkin menojaan esimerkiksi pikkusiskon hätätilanteella, on hyvä miettiä, onko miehen mainitsemaa henkilöä edes olemassa.

6. Hän käyttäytyy epäilyttävän intiimisti naisseurassa. Jos mies käyttäytyy turhan tuttavallisesti naisseurassa, omien hälytyskellojen on lupa soida.

7. Mies selvästi peittelee jotain. Omat epäilykset peittelystä tai surkeista selityksistä on syytä ottaa huomioon. Kumppanilla ei välttämättä ole aivan puhtaat jauhot pussissa.

8. Hänen ulkomuodossaan on jotain erikoista. Jos mies saapuu kotiin paita väärinpäin tai ilman sukkia, on tärkeää esittää oikeat kysymykset, jotta selviää, onko kummallisten huomioiden takana syrjähyppy.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja