Nämä meikkimokat vanhentavat

Meikkaamalla oikein taiot kuin huomaamatta nuorekkuutta kasvoillesi. Vältä näitä virheitä, jos haluat haluat peittää iholtasi ikääntymisen merkit.

Vääränlaiset meikkivalinnat voivat tuoda lisää vuosia kasvoillesi. Nämä meikkimokat vanhentavat.

1. Liikaa pohjustustuotetta

Käytä pohjustustuotteita, kuten meikkivoidetta, maltillisesti. Meikkivoiteen sijaan voit valita myös kevyemmän värillisen päivävoiteen. Pohjustuksen on tarkoitus parantaa ihoasi ja tuoda se esille kauniilla tavalla, ei peittää sitä täydellisesti. Muista valita väri ihonsävysi mukaan, liian vaalea puuteri tai meikkivoide vanhentavat. Vältä myös pakkelimaista lopputulosta. Puuterin on tarkoitus kiinnittää meikki, mutta sitä ei sovi lisätä iholle liikaa.

2. Liikaa peitevoidetta

Tummat silmänaluset ovat sekä miesten että naisten riesana. Nukkuminen voi auttaa, mutta toisinaan peitevoide on tarpeen. Ikääntyessä silmänympärysihomme kuitenkin ohentuu, jolloin liika peitevoiteen käyttö tekee vain hallaa ulkonäöllemme. Jos et halua näyttää ikäistäsi vanhemmalta, lisää peitevoidetta vain niihin kohtiin, joissa on tummentumia. Liika on liikaa kaikkien meikkien suhteen. Vältä myös paksua huulikiiltokerrosta, joka tuo juonteet ikävästi esille.

3. Kimalteleva luomiväri

Kimalteleva luomiväri paljastaa ikääntymisen merkit helpommin kuin mattavärit. Väreistä kannattaa välttää sinistä, joka tuo ikääntymisen merkit esiin.

4. Mascara alaripsissä

Mascaran käyttäminen alaripsissä tekee varjoja silmän alle, mikä saa sinut näyttämään vanhemmalta. Myös silmänrajauskynän käyttäminen alaluomella voi tehdä sinusta huomaamatta vanhemman näköisen. Vältä myös mustaa paksua eyelineria.


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja