Nämä julkkikset löysivät onnen henkistyttyään

Henkisyys on ollut viime vuosina pinnalla joogatrendin ja -elämäntavan myötä ja nämä julkkikset ovat trendin aallonharjalla. Monissa tutkimuksissa on todettu, että henkiset ja uskonnolliset ihmiset ovat onnellisempia kuin muut.

Lue, mitä julkisuuden henkilöt kertovat henkisyydestä ja onnellisuudesta.

Jim Carrey

Koomikko ja näyttelijä Jim Carrey puhui vuonna 2009 siitä, miten henkisyys tuli osaksi hänen elämäänsä. Aiemmin hän on todennut, että henkistyminen auttoi hänet läpi masennuksesta.

– Ymmärsin yllättäen, miten ajatus on vain illuusio, joka on vastuussa kokemastamme kärsimyksestämme. Sitten koin, että katsoin näitä asioita aivan uudesta näkökulmasta ja ajattelin itsekseni: Kuka on tietoinen siitä, että ajattelen? Yhtäkkiä koin valtaisan vapauden tunteen itsestäni ja ongelmistani. Käsitin, että olen isompi kuin tekemiseni, isompi kuin vartaloni, isompi kuin kaikki. En ollutkaan enää universumin osanen. Olin universumi.

Steve Jobs

Edesmennyt Steve Jobs tunnettiin aktiivisena zen buddhalaisena. 18-vuotiaana Jobs jätti yliopisto-opintonsa ja suuntasi Intiaan etsimään itseään. Hän löysi buddhalaiset arvot, jotka muokkasivat hänen loppuelämäänsä. Jobs halusi, että hänen muistotilaisuudessaan jaettiin vieraille itsetuntemuksen voimaa käsittelevä kirja.

– Kun mietin Stevea ja hänen Intian matkaansa… Hänellä sai mielettömän oivalluksen, että intuitio oli hänen voimakkain lahjansa. Hänen piti katso maailmaa sisältä ulos… Hänen viestinsä oli, että pitää katsoa sisään ja löytää itsensä, sanoi Jobsin ystävä Marc Benioff.

Ellen Degeneres

Kun Ellen Degeneres tuli kaapista vuonna 1997, reaktiot olivat musertavia. Mainostajat hylkäsivät Degeneresin ohjelman, joka piti lopettaa kolmeksi vuodeksi. Tuona aikana Degeneres alkoi etsiä onnea sisältäpäin.

– En usko, että se oli epäonnistuminen, vaan se antoi minulle aikaa istuskella rauhassa ja pohtia, kuka olen.

Degeneres kehitti henkisyyttään ryhtymällä vegaaniksi, joogiksi ja myöhemmin hän alkoi harjoittaa transsendentaalista meditaatiota. Degeneres sanoo meditaation antavan hänelle rauhallisen tunteen.

Oprah

Oprahista on tullut guru monelle, joka etsii apua meditaatiosta, henkisyydestä ja self-helpista. Oprah on sanonut, että ainoa elämä on hengellinen elämä ja hän tietää sen, koska on aina elänyt niin.

– On olemassa voima/energia/tietoisuus/jumalainen ohjaus, joka yhdistää meidät kaikki henkisesti, johonkin meitä paljon suurempaan. Henkisyys on sitä, että elää elämäänsä avoimin sydämin ja rakkaudella.

Tina Turner

Tina Turner löysi buddhalaisuuden 70-luvulla, kun hän yritti päästä ulos suhteesta väkivaltaisen Ike Turnerin kanssa. Hän seuraa buddhalaista uskoa, joka perustuu hengelliseen laulamiseen.

– Tunnen, että kolmenkymmenen vuoden hengellinen laulaminen on avannut minussa oven, joka pysyisi auki, vaikken enää laulaisi. Olen löytänyt rauhan. Olen onnellisempi kuin koskaan ja se ei johdu materiasta. Materia tekee minut iloiseksi, mutta olen onnellinen jo ennen kuin hankin uusia tavaroita. Olen onnellinen sisimmässäni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja