He ovat Hollywoodin kuumimmat kasvissyöjät

Kasvissyönnin puolestapuhujia riittää myös Hollywood-tähtien keskuudessa. Katso, ketkä kaikki tunnustautuvat vannoutuneiksi eläinten ystäviksi!

Natalie Portmania, Carrie Underwoodia, Hayden Panetierrea ja Kristen Bellia yhdistää muukin kuin kuuluisuus ja maallinen mammona. Vinkki: Näitä tähtiä tuskin koskaan nähdään Lady Gagan tavoin lihasta tehdyssä asussa! Uk.eonline.com listasi Hollywoodin kuumimmat kasvissyöjät. Heidän vartaloilleen lihansyönnin pois jättäminen on taatusti tehnyt hyvää!

Pamela Anderson

Baywatch-tähti on ollut PETAn ystävä jo pitkään ja ollut mukana monessa seksikkäässä lihansyöntiä vastustavassa mainoksessa.

Natalie Portman

Tämä Oscar-voittaja oli pitkään vegaani, mutta siirtyi hiljattain kasvissyöjäksi himoittuaan raskauden myötä keksejä ja kakkua.

Paul McCartney

Pian kolmatta kertaa avioituva Beatles-rokkari kieltäytyy syömästä eläimiä.

Carrie Underwood & Chris Martin

PETA valitsi American Idol -tähden Underwoodin ja Coldplayn keulakuvan seksikkäimmiksi kasvissyöjiksi vuonna 2005.

Christina Applegate

Tämä näyttelijä poseerasi turkisten vastaisessa kampanjassa vuonna 2007.

– Tajusin, etten pysty syömään jotain, mikä on ollut elossa – joten lopetin (lihansyönnin) ja siihen se jäi, Applegate kertoi People-lehdelle.

Toni Collette

PETAn kanssa yhteistyötä tekevä australialaisnäyttelijä piti huolta, että hänen ja Dave Glafassin häissä vuonna 2003 oli lukuisia kasvisruokavaihtoehtoja.

Anne Hathaway

Näyttävä tähtönen on myöntänyt, että toisinaan täysipäiväisen kasvissyöjän elämäntapaa on vaikea pitää yllä.

Tobey Maguire

Hämähäkkimies-tähti kampanjoi niin ahkerasti karvaisten ystäviemme puolesta, että on huhujen mukaan kieltäynyt käyttämästä taloudessaan mitään nahkaa sisältäviä tuotteita.

Olivia Wilde

Hiljattain sinkuksi heittäytynyt House-sarjasta tuttu kaunotar kuvailee itseään kasvissyöjäksi, joka syö kalaa.

Alicia Silverstone

– Tunnen oloni paljon paremmaksi ja minulla on paljon enemmän energiaa, Kind Diet -kirjan tehnyt näyttelijä ja PETAn edustaja on kertonut kasvissyöjästä vegaaniksi vaihtuneesta elämäntyylistään.

Hayden Panettiere

Scream-elokuvan tähti on kasvissyöjä ja suorasanainen aktivisti, joka vastustaa delfiinien ja valaiden pyyntiä.

Kristen Bell

– Minulla oli vaikeuksia erottaa eläimet, joita olin hellitellyt niistä, jotka ovat lautasellani, Gossip Girl -sarjastakin tuttu kaunotar on kertonut. Hänet valittiin maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi vuonna 2006.

Emily Deschanel

Molemmat Deschanelin näyttelijäsisarukset olivat kasvissyöjiä, kunnes Zooey (kuvassa vasemmalla) päätti jättää tämän elämäntyylin viime vuonna.

Ellen DeGeneres

Vegaani hauskuuttaja hiillosti ohjelmassaan Lady Gagaa tämän Video Music Awards -gaalaan pukemansa liha-asun takia – ja tarjosi popparille eläinystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten kasvisbikineitä.

Leona Lewis

PETA nimitti laulajan maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi vuonna 2008.

Mike Tyson

Pahamaineinen nyrkkeilijä, Kauhea kankkunen -elokuvassakin nähty Tyson kääntyi kasvissyöjäksi viime vuonna, kertoen Details-lehdelle uudesta terveellisestä elämäntyylistään.

– Tajusin, että lihasta oli tullut minulle myrkkyä, Tyson kuvaili.

Alyssa Milano

Siskoni on noita -sarjasta tuttu Milano valitsi ylleen PETAn mainokseen hieman konservatiivisemman lookin.

Lue lisää tähdistä:

MTV3/Helmi

Lähde: Uk.eonline.com

Kuvat: Splash, Getty Images, WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat