Nämä asiat alaston nainen haluaa kuulla

Naiset tuntevat olonsa alastomina usein vaivaantuneiksi. Kuinka alastomalle naiselle tulisi puhua, jotta tilanne helpottuisi?

Men's Health -lehti laati listan neuvoista, joiden avulla alastomankin naisen saa tuntemaan olonsa mukavaksi.

Tarkoita sitä mitä sanot

Evoluutiopsykologien mukaan naiset ovat luonnostaan hyvin epäileväisiä miesten sanomisia kohtaan. Sillä tavoin nainen suojelee itseään tyhjiltä lupauksilta. Esimerkiksi naisen fyysisiä ominaisuuksia on siis turha kehua, mikäli ei todella tarkoita sanomaansa.

– Nainen ei koskaan kuule riittävän usein olevansa kaunis, psykoterapeutti Tammy Nelson muistuttaa.

Vältä yleistäviä kommentteja

Erityisesti alastonta naista on syytä kehua tarkoin termein. Nelson kehottaa käyttämään aisteja hyväksesi. Naisen ihoa voi kehua esimerkiksi erityisen pehmeäksi.

– Mitä yksityiskohtaisemmin kuvailet mielipiteitäsi hänen vartalostaan, sitä enemmän puheesi koskettavat naista. Se osoittaa naiselle, että ihailet juuri hänen vartaloaan, etkä kenen hyvänsä alastonta kroppaa, Nelson tarkentaa.

Kehu rintoja

Men's Health -lehden teettämässä kyselyssä naiset paljastivat nauttivansa eniten heidän rintoihinsa kohdistuneista kohteliaisuuksista. Naiset kertoivat innostuvansa etenkin vihjailevista rintoihin kohdistuneista kehuista.

Älä yritä pelastaa tilannetta

Jos nainen tulee kysyneeksi kumppaninsa mielipidettä omasta vartalostaan, on peli jo menetetty. Kehut vastauksena vihjailevaan kysymykseen ovat lähes merkityksettömiä.

– Kohteliaisuudet menettävät uskottavuutensa, kun niillä vastataan epävarmuuden osoitukseen, psykologian professori Robin Kowalski kertoo.

Kiinnitä huomiota muutoksiin

Pyri huomioimaan kaikki naisen vartalossa tai ulkonäössä tapahtuneet positiiviset muutokset. Uusi hiusväri tai treenatumpi vatsa ovat mitä parhaimpia kohteita kunnon kehuille.

Älä huomauta makkaroista

Men's Health -lehden kyselyn mukaan kaikkein loukkaavimpana naiset pitävä sitä, että heidän vatsaansa arvostellaan. Vaikka nainen olisikin vatsanseudulta pyöreä, älä erehdy mainitsemaan asiaa edes sivulauseessa.

Paljasta aidot tunteesi

Alaston nainen on haavoittuvaisessa tilanteessa. Naiset kokevat kaikkein imartelevimpana ja ikimuistoisimpina sitä, että kohteliaisuudet syntyvät aidoista tunteista.

Aitouden tunnistaa äänestä helposti. Herkkä hetki on siis juuri oikea paikka paljastaa omat tunteensa.

Puhu suoraan

Naiselle on syytä kertoa suoraan, jos nauttii yhteisistä hetkistä. Suoria sanoja arvostetaan eikä niistä jää jälkipyykkiä pestäväksi.

Jos nauttii seksistä naisen kanssa, se on hyvä kertoa suoraan.

Lähde: Men's Health

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja