Näitä omia elokuviaan tähdet vihaavat - Katso lista!

Edes Hollywood-näyttelijät eivät ole immuuneja virheille ja epäonnistumisille. MSN Entertainment kertoo, kuka näyttelijä häpeää mitäkin elokuvaa.

Christopher Plummer – The Sound of Music

Christopher Plummer haluaisi mieluiten unohtaa roolinsa kapteeni Georg Ludwig von Trappina vuoden 1965 hittimusikaalissa. Plummer on kutsunut The Sound of Musicia S&M (sadomasokismi)- sekä Sound of Mucus (liman ääni) -nimillä. Näyttelijän mielestä von Trapp oli toivottoman yksiulotteinen ja muovinen hahmo.

"Vaikka yritimme kovasti tehdä hänestä mielenkiintoisen, se oli kuin olisi ruoskinut kuollutta hevosta", Plummer kertoi Boston Globelle.

Megan Fox – Transformers: Revenge of the Fallen

Megan Fox kritisoi tähdittämäänsä Transformers-elokuvaa siitä, että siinä keskityttiin näyttelemisen sijaan erikoisefekteihin.

"En ymmärrä, miten ihmiset ovat voineet katsoa sen saamatta aivovaltimon pullistumaa tai ainakin migreeniä. Minä en tiennyt, mitä elokuvassa tapahtui, vaikka näyttelin siinä", Fox kertoi The Early Show:ssa.

Halle Berry – Catwoman

Halle Berry suhtautui vuonna 2004 tehdyn Catwoman-elokuvan floppaamiseen huumorilla. Vuoden huonoimmat elokuvat ja näyttelijät rankkaavassa Razzie-gaalassa leffa voitti sekä huonoimman elokuvan, huonoimman ohjaajan, huonoimman käsikirjoituksen että huonoimman naisnäyttelijän kategoriat. Berry kävi hakemassa palkintonsa henkilökohtaisesti raikuvien aplodien kera.

"Haluan kiittää Warner Brothersia siitä, että he palkkasivat minut tähän kamalaan elokuvaan. Se oli juuri sitä, mitä urani tarvitsi", Berry sanoi kiitospuheessaan.

Shia La Beouf – Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta

Neljännessä, vuonna 2008 ilmestyneessä Indiana Jones -elokuvassa itse pääsankari muun muassa selvisi ydinräjähdyksestä piiloutumalla jääkaappiin. Mukana näytellyt Shia La Beouf ei ollut tuotokseen tyytyväinen.

"Tunnen pettäneeni ihmisten rakkaudella vaaliman perinnön. Keskustelin elokuvasta vakavasti Harrison Fordin kanssa. Hänkään ei ollut tyytyväinen lopputulokseen", La Beouf on myöhemmmin sanonut.

Sylvester Stallone – Stop! Or My Mom Will Shoot

Vaikka Sylvester Stallone esiintyi Stop! Or My My Mom Will Shoot -elokuvassa Tyttökullista tutun Estelle Gettyn kanssa, Stallone myöntää itsekin, ettei elokuvassa ollut mitään kultaista.

"Olen tehnyt joitakin todella kamalia elokuvia. Stop! Or My Mom Will Shoot on niistä pahin. Jos haluaa saada jonkun tunnustamaan murhan, se onnistuu pakottamalla katsomaan kyseistä elokuvaa 15 minuutin ajan", Stallone on myöhemmin sanonut.

Bob Hoskins – Super Mario Bros

Bob Hoskins todella vihasi tunnettuun Mario-pelisarjaan perustuvaaSuper Mario Bros -elokuvaa. Kun The Guardian kysyi mieheltä, mikä on hänen kaikkien aikojen huonoin työnsä, suurin pettymyksensä sekä asia, jota muuttaisi menneisyydestään, Hoskins vastasi kolme kertaa napakasti: "Super Mario Bros, Super Mario Bros, Super Mario Bros."

Katherine Heigl – Knocked Up

Katherine Heigl ei pitänyt tähdittämästään romanttisesta komediasta Knocked Up.

"Se oli hieman seksistinen. Elokuva esittää naiset huumorintajuttomina ja takakireinä äkäpusseina, miehet taas rakastettavina, hassuina ja hauskanpitoa rakastavina veikkoina. Minun oli vaikea hyväksyä sitä, kuinka hahmoja liioiteltiin", Heigl on sanonut.

Charlize Theron – Reindeer Games

Vaikka Reindeer Gamesia oli tekemässä paitsi Charlize Theron, myös Gary Sinise, John Frankenheimer ja Ben Affleck, se epäonnistui silti. Juonta on kuvailtu ennalta-arvattavaksi ja käsikirjoitusta huonoksi.

"Se oli huono, huono, huono elokuva. Mutta sain työskennellä John Frankenheimerin kanssa. Sen takia minä sen tein", Charlize Theron kertoi myöhemmin Associated Pressille.

George Clooney – Batman & Robin

George Clooney näytteli vuonna 1997 Batman & Robin -elokuvan Batmania. Lopputulos osoittautui flopiksi, mutta Clooney avautui tuntemuksistaan vasta vuonna 2011.

"Siinä elokuvassa oli vaikea olla hyvä. Jälkiviisaana on helppo myöntää, että leffa ja oma suoritukseni oli todellista kuraa", Clooney sanoi.

Colin Farrell – Miami Vice

Miami Vice sai ilmestyessään vuonna 2006 enimmäkseen hyviä arvosteluja. Pääosan esittäjä Colin Farrell ei kuitenkaan ollut siihen tyytyväinen.

"En pitänyt Miami Vicesta kovinkaan paljon. Mielestäni siinä nostettiin tyyli sisältöä tärkeämmäksi. Osa vastuusta kuuluu myös minulle. Mutta ei siitä koskaan olisi tullutkaan Tappavaa Asetta."

Michelle Pfeiffer – Grease 2

Vaikka Grease 2 valmistui jo vuonna 1982, siinä näytellyt Michelle Pfeiffer ei ole vieläkään päässyt kokemuksesta yli.

"Vihasin sitä elokuvaa. En voinut uskoa, kuinka huono se oli. Mutta olin silloin nuori enkä tiennyt paremmasta", Pfeiffer on kertonut The Sunille.

Jopa Pfeifferin manageri on myöntänyt, että kukaan ei tuohon aikaan halunnut palkata Pfeifferia kyseisen roolin takia.

Arnold Schwarzenegger – Red Sonja

Arnold Schwarzenegger näytteli Red Sonja -elokuvassa vuonna 1985. Hän ei ollut siihen erityisen tyytyväinen.

"Se on huonoin elokuva, jonka olen koskaan tehnyt. Jos lapseni käyttäytyvät huonosti, he joutuvat menemään huoneisiinsa ja katsomaan sen kymmenen kertaa putkeen. He eivät olekaan aiheuttaneet minulle paljoa harmia", Schwarzenegger on sanonut.

Lähde: MSN Entertainment

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja