Elokuvat vilisevät hassuja virheitä – katso kuvat

Elokuvan kuvaaminen on tarkkaa ja sekunnilleen suunniteltua puuhaa, mutta silloin tällöin filmille pujahtaa esimerkiksi henkilöitä tai tavaroita, joiden ei pitäisi kamerassa näkyä. Klaffivirheitä on monenlaisia. Tässä muutama esimerkki.

Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit

Hobitit Frodo ja Sam käyskentelevät niityllä ja juttelevat. Taustalla ajaa valkoinen pakettiauto. Sellainen ei kuulu kuvitteelliseen keskimaahan sijoittuvaan fantasiaelokuvaan vaan on kuvausryhmän kalustoa. Auton vilahdus huomattiin vasta kun elokuva jo pyöri teattereissa. Pakettiauto poistettiin sittemmin elokuvan dvd:ltä.

Tämän mokan lisäksi tarkkasilmäiset ovat löytäneet tästä sormustrilogian ensimmäisestä osasta kaikkiaan 262 klaffivirhettä.

Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous

Laivan kannella Jackin (Johnny Depp) ja muiden hurjien ja rähjäisten merirosvojen seassa seisoskelee tuiki tavallisen näköinen miekkonen valkoisessa t-paidassa ja cowboy-hatussa! Katso kuva tästä.

Commando

Hurjan takaa-ajon jälkeen Porschen kylki on rutussa kuin kaivonkansi, mutta seuraavassa otossa kylki on taas sileä kuin vauvan peppu! Katso kuva tästä.

Titanic

Titanic-laivan vielä seilatessa, sen matkustaja Jack (Leonardo DiCaprio) kertoo Roselle (Kate Winslet) pilkkineensä Wissota-järvellä. Ainoa virhe tässä on, että järvi on tekojärvi, ja se on täytetty vedellä vasta kuusi vuotta Titanicin uppoamisen jälkeen!

Lisäksi päähenkilö Rosen kauneuspilkku vaihtaa puolta elokuvan alussa. Katso kuva tästä.

James Bond -elokuvat

Myös James Bond -leffoissa vilisee klaffivirheitä: katso kuvat virheistä.

Virheiden kuningaselokuva

Eniten klaffivirheitä on raportoitu löytyneen vuonna 1979 ilmestyneestä Ilmestyskirja nyt -elokuvasta, kaikkiaan 394.

Lähde: www.moviemistakes.com

Lue myös:

    Uusimmat