Naisvapaaottelijan vähäpukeinen video oli liikaa kilpakumppanille – UFC-ottelija antoi palaa

Vapaaottelija Valerie Loureda on varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Kaikkia naisen toiminta ei kuitenkaan miellytä.

UFC:ssä otteleva Macy Chiassonin mitta paloi, kun hän näki Louredan julkaiseman videon Instagramissa.

– Lol, en v***u kestä enää. Onko tämä viesti, jonka haluamme välittää tuleville johtajillemme ja ällöttäville jo valmiiksi seksistisille äijille. Onko tarkoituksemme olla roolimalleja tai olemmeko täällä tekemässä seuraajillemme striptease-videoita, latasi Chiasson.

Loureda päätti vastata palautteeseen. Sen jälkeen käynnistyi kaksikon välinen sananvaihto.

– Hei nainen, väheksyt toisia naisia ja samalla olet ristiriidassa viestisi kanssa. Kuka sanoi, että teen mitään miesseuraajilleni? Olen harrastanut kamppailulajeja kaksivuotiaasta saakka, ja minulla on muita kiinnostuksen kohteita, kuten tanssiminen. Niin kuin sinua kiinnostavat tatuoinnit. Yksinkertaista, latasi Loureda.

– Kannustan naisia olemaan vahvoja ja seksikkäitä, mutta nyt ei ole kyse siitä. Olet vapaaotteluvarusteissa salilla. Hanskat, hammassuojat ja säärisuojat päälläsi. Annat väärän viestin ihmisille, jotka seuraavat tätä lajia. Annat sellaisen kuvan, että tästä naisten vapaaottelussa on kyse, kuittasi Chiasson.

– Ei, tämä näyttää, että voi olla vahvan naisellinen ja seksikäs, mutta silti samaan aikaan paha muija alalla, jota miehet dominoivat, näki Loureda.

22-vuotias Loureda on otellut kaksi kertaa ammattilaisena. Bellator-organisaatiossa kamppaileva jenkkiottelija on voittanut molemmat taistonsa.

Katso video alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja