Mainos

Naisten eniten vihaamat hiustyylit miehillä

Hiukset ovat suuri osa ulkoista olemustasi. Väärä hiustyyli tekee koko olemuksesta vastenmielisen, homssuisen, sotkuisen tai omituisen näköisen.

Askmen.com listasi vihatuimmat hiustyylit, joita miesten kannattaa välttää. Tai ainakin kannattaa katsoa peiliin kahdesti, sopiiko tämä leikkaus juuri sinulle. Kuten jokaisessa asiassa, aina on olemassa poikkeuksia.

Ponnari

Kuva: Shutterstock

Monet naiset kertovat, että poninhäntä miehillä antaa miehestä hieman vastenmielisen pervon vaikutelman. Mies, jolla on ponnari, ei askmen.comin mukaan ole naisen silmissä ajattelevan ja hyvän rakastajan merkki. Ponnarin erilaiset versiot, kuten rotanhäntä, eivät myöskään saa kiitosta naisilta.

Pitkä liehutukka

Mies, jolla on liian pitkät hiukset ja jättää ne vielä liehumaan auki, ei koskaan näytä siistiltä. Liian usein pitkät hiukset ovat huonokuntoiset ja kaikenlisäksi rasvaiset. Tämänkaltaisille hiuksille parasta hoitoa on yleensä sakset.

Owen Wilson on onnistunut näyttämään hyvältä hieman pidemmilläkin hiuksilla. Mikset kokeilisi tätä hieman lyhyempää kampausta?

Mulletti

Mulletti eli takatukka sopii 1980-luvun jalkapalloilijalle tai Ihmemies Macgyverille – ei valitettavasti enää nykyaikaan. Hiustyyli, joka on lyhyt edestä ja sivuilta, mutta pitkä takaa, ei anna vakuuttavaa tai uskottavaa vaikutelmaa. Tuo hiustyylisi 2000-luvulle ja kokeile takatukan sijaan hieman lyhentää hiuksia takaa ja tee leikkauksesta sopusuhtaisempi.

Kaljun piilottelu

Ei näin. Jos et satu olemaan yhtä rikas kuin Donald Trump ja jos sinulla ei ole samanlaista sosiaalista asemaa, niin älä kokeile tätä. Eli älä yritä peitellä kaljuasi kampaamalla hiuksia kaljun yli. Lopputulos ei ole koskaan onnistunut ja kaljua ei saa piiloon. Hiusten kampaaminen kaljun yli vain korostaa hiusten puuttumista.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, MTV3, Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.