Mainos

Naisen vartalossa on monta arkaa paikkaa – mies, älä koske mihin tahansa seksin aikana!

Seksin aikana kannattaa pitää varansa. Ihan joka kohtaa naisen vartalossa ei nimittäin kannata kosketella.

Mahtavaan seksiin kuuluu spontaanius ja tutkiskelu – kaikki tietenkin kumppanisi sallimissa rajoissa. Naisen vartalossa on kuitenkin muutamia kohtia, joita ei kannata räpläillä ehdoin tahdoin.

Näitä kohtia kannattaa vältellä:

1. Kohdunkaula

Jos yletät hänen kohdunkaulaansa seksin aikana, jotain on pielessä. Kyseessä on siis se kapea kanava, joka yhdistää vaginan kohtuun – sinne siis, missä vauvat kehittyvät. Se ei ole paikka, jonne on soveliasta mennä käymään, joten sitä ovea on turha koputella. Hänelle voi olla oikeasti kivuliasta, jos jokin osuu hänen kohdunkaulaansa. Se onkin selvä merkki siitä, että teidän kannattanee vaihtaa sellaiseen asentoon, jossa et pääse yhtä syvälle.

Se voi kuitenkin tarkoittaa myös sitä, ettet ole lämmitellyt häntä tarpeeksi. Kohtu voi nimittäin "nousta" hieman ylemmäs, kun hän on kiihottunut. Älä siis jätä esileikkejä väliin!

2. Klitoriksen pää

Tämä ohje saattaa vaikuttaa erikoiselta, mutta kannattaa muistaa, että klitoris on täynnä todella herkkiä hermopäätteitä. Niinpä suora kosketus voi tuntua joskus liiankin voimakkaalta – etenkin, jos nainen on erittäin kiihottunut. 

Kokeile sen sijaan kosketella häntä klitoriksen ympäriltä. Hermopäätteet kiittävät eikä kosketus tunnu pahalta. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, ettetkö koskaan saisi koskea hänen klitorikseensa suoraan, mutta kannattanee ainakin tarkistaa ensin, onko kumppanisi klitoris erittäin herkkä.

3. Jalat

Tarkoittaen siis sitä, ettet yritä riisua hänen sukkiaan. John Hopkinsin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan sukkien pitäminen sängyssä lisää orgasmin mahdollisuutta niin naisilla kuin miehilläkin. Eräs mahdollinen selitys on se, että saadakseen orgasmin naisen tulee olla täysin rentoutunut ja kylmät jalat voivat vaikeuttaa rentoutumista. 

4. Peppu

Ilman liukuvoidetta on turha yrittää koputella takaovea. Moni nainen ei halua, että edes yrität mennä sinne päinkään ja nekin, jotka haluavat, tarvitsevat taatusti paljon lämmittelyä ennen sitä. Vaikka nainen olisikin täydellisen kiihottunut ja valmis tositoimiin, minkään ei pitäisi mennä hänen peppuunsa ilman anteliasta annosta liukuvoidetta. Jopa pelkkä sormi voi tuntua inhottavalta.

Liukuvoidetta kannattaa käyttää muutenkin. Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa nimittäin selvisi, että naiset arvioivat seksuaalisen tyydytyksen korkeammalle, jos seksin aikana oli käytetty liukuvoidetta.

Video: Erikoisemmat halut voi tyydyttää ammattilaisen luona.

6:53

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.