Nainen vei autonsa korjaamolle, järkyttyi vain hetkeä myöhemmin: "Hänellä on täysi oikeus olla vihainen – minua hävettää"

Mitä auton katsastuksessa tapahtuu? 16:01
Mitä auton katsastuksessa tapahtuu?

Yhdysvaltalaisnainen antoi autokorjaamon työntekijälle opetuksen, jota tämä ei taatusti koskaan unohda.

Mississippiläinen Penny Thompson vei Dodge-merkkisen pickupinsa korjaamolle viime viikolla. Thompson hyppäsi saamansa sijaisauton rattiin, mutta ei taatusti arvannut, mitä tapahtuisi seuraavaksi.

Pian Thompson nimittäin havaitsi ajavansa oman avolava-Dodgensa perässä. Hänen autonsa ottanut mekaanikko vieläpä roikkui ikävästi edellämenevän takapuskurissa.

Thompson tiesi, etteivät auton jarrut olleet parhaassa mahdollisessa iskussa ja hän huolestui, pääsisikö auto määränpäähänsä yhtenä kappaleena.

Hän päätti seurata mekaanikkoa, joka suuntasi yllättäen paikallisen rautakaupan pihaan. Thompson odotti mekaanikkoa rautakaupan pihassa parikymmentä minuuttia, mutta soitti lopulta korjaamolle kysyäkseen, tietävätkö he, missä hänen autonsa mahtoi olla sillä hetkellä.

Kun Thompson ei saanut yksinkertaiseen kysymykseensä vastausta, kertoi hän itse asian todellisen laidan. Tämän jälkeen hän muisti, että auton vara-avaimet olivat hänen käsilaukussaan, joten hän päätti ottaa autonsa takaisin.

Raivostunut Thompson palasi takaisin korjaamolle, jossa hänelle kerrottiin, ettei hänen tarvitsisi maksaa huollosta senttiäkään, kunhan hän ei kirjoittaisi tapahtuneesta sosiaaliseen mediaan.

Thompson kirjoitti asiasta alun perin Facebookissa, mutta on sittemmin poistanut julkaisun – todennäköisesti yhteisen sävelen löydyttyä.

Autokorjaamon johtaja Will LaGrange vahvisti tapauksen Clarion Ledger -lehdelle ja kertoi, ettei asiakkaan autolla omia rautakauppakeikkojaan hoitanut työntekijä ole enää yrityksen palveluksessa.

– Pennyllä ja hänen perheellään on täysi oikeus olla vihainen tapahtuneesta. Minua hävettää niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin, ja teen tarvittavan, jotta tällaista ei pääse tapahtumaan enää koskaan, LaGrange totesi.

Lue myös:

    Uusimmat