Mies vei Mersunsa merkkihuoltoon ja unohti kojelautakameran päälle – järkyttyi ensin laskusta, sitten videosta

Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen 0:12

Auton käyttäminen huollossa voi olla äärimmäisen raastava kokemus, koska kärryyn, jota sinä luulit pitäväsi varsin hyväkuntoisena, onkin tehty remonttia satojen tai jopa tuhansien eurojen edestä. Mutta entäpä, jos ongelma ei olekaan huollon hinta, vaan se, ettei mitään koskaan tehtykään?

VIDEO:Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen  

Kanadalaismies vei arvokkaan Mercedes-Benz S 63 AMG:nsä tsekattavaksi Toronton liepeillä sijaitsevaan merkkihuoltoon. Kun hän palasi hakemaan silmäteräänsä, lyötiin hänelle käteen noin 450 euron lasku vaihteistohuollosta, mikä piti sisällään muun muassa 1,5 tuntia työtä. Auton omistaja oli kuitenkin unohtanut – tai "unohtanut" – kojelautakameransa päälle huollon ajaksi. Ja itse asiassa hyvä niin.

Kameran tallentamalta videolta nimittäin selviää, että auto oli nostimella vain 11 minuutin ajan.

– He eivät todellakaan tee sitä, mistä veloittavat!

Tämän jälkeen kaksi kyytiin hypännyttä mekaanikkoa lähtevät hakemaan jäätelöä työkavereilleen. Jäätelöistä oli kaiken lisäksi jäänyt tahroja auton mukitelineisiin.

Katso video alta.

Kun korjaamon pomo soittaa asiakkaan autolla jäätelöä hakevalle miehelle, tämä kertoo olevansa juuri testiajolla. Pomo halusi ilmoittaa, että asiakas oli ostanut tarvittavat varaosat itse, ja ne löytyisivät auton takakontista. Tämä oli myös kirjattu ylös, kun auto otettiin vastaan, mutta kyseinen mekaanikko myönsi, ettei ollut edes lukenut paperia.

Palatessaan takaisin korjaamolle, kuljettaja onnistui vielä kolauttamaan vanteen rotvalliin, minkä seurauksena vanteeseen tuli murtuma. Pestyään auton, työntekijä jätti auton tyhjäkäynnille noin viideksi minuutiksi ottaessaan siitä valokuvia. Tämän jälkeen hän kävi vielä rälläämässä autolla korjaamon parkkipaikalla.

Omistajan mukaan autossa ollutta vikaa ei oltu edes korjattu.

Lue myös:

    Uusimmat