Nainen sai aviomiehensä pettämispuuhat selville Facebookin kautta – vaan ei siinä kaikki: ”Se varmisti eropäätökseni tuhatkertaisesti"

1:18
Jos kerran pettää, pettää toisenkin kerran, sanotaan. Onko asianlaita näin? Seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling vastaa.

Crystal aavisti miehensä pettävän häntä. Salasuhde paljastui nopeasti sosiaalisen median kautta. Ero toi mukanaan kuitenkin paljon hyvää. 

Crystal McKenzie oli aviomiehensä kanssa olosuhteiden pakosta etäsuhteessa, mikä teki suhteen ylläpitämisestä haastavaa.

Crystal alkoikin epäillä, että hänen miehensä ei ollut niin uskollinen tai rehellinen kuin hän antoi ymmärtää.

– Tunsin koko solullani, että mieheni pettää minua, Crystal muistelee The Sunille.

Kun Crystal kysyi asiasta suoraan, mies loukkaantui vaimonsa epäilyistä ja halusi pitää taukoa parin suhteesta ”ilman raikastamiseksi”.

Samalla, kun mies halusi ottaa happea parin suhteesta, Crystal keskittyi etsimään todisteita pettämisepäilyilleen

Todisteiden etsiminen oli helppoa

Crystal tutki miehensä puheluhistoriaa ja törmäsi numeroon, jota ei tunnistanut. Selvittääkseen numeron haltijan, Crystal näppäili numeron Facebookiin.

Ja voilà: aviomiehen rakastajatar oli löytynyt.

– Hänellä oli profiilikuvanaan kuva, jossa oli hänen lisäkseen AVIOMIEHENI. Miehen piti olla kanssani ikuisesti. Se kaikki oli valetta, nainen ajatteli.

Varmistuksen varmistus

Jotta Crystal sai kaikille epäilylleen vielä tuplavarmistuksen, hän otti aviomiehensä rakastajattareen yhteyttä.

Kävi ilmi, että Crystalin mies oli ollut yhtä retalemainen myös toiselle naiselleen: rakastaja ei tiennyt seurustelevansa naimissa olevan miehen kanssa.

Crystal oli toki ollut läsnä aviomiehensä ja tämän uuden kumppanin keskusteluissa, mutta vain ”hulluna ex-tyttöystävänä”.

Jos kuva eri näy, voit katsoa sen täältä. 

Eikä siinä vielä kaikki...

Crystalin mies osasi olla vieläkin kelmimäisempi. Kun Crystal soitti sanoakseen heidän avioliittonsa olevan lopullisesti ohitse, paljastui, että miehellä oli ollut vispilänkauppaa myös pariskunnan naapurinsa kanssa.

– En tarvinnut enempää vahvistusta siitä, olisiko hän ansainnut toisen mahdollisuuden. Tosin se varmisti eropäätökseni tuhatkertaisesti, Crystal kertoo.

Ero voi tuoda mukanaan myös hyvää

Vaikka pettäminen ja miehen valehtelu jättivät Crystaliin elinikäiset arvet, pariskunnan ero toi mukanaan paljon hyvää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pettämiskohusta katkeroitunut nainen haki aluksi jännitystä elämäänsä extreme-urheilun ja liikunnan avulla. Fitness-urheiluun hurahtanut nainen halusi käyttää kokemansa myös isommin hyödyksi.

– Perustin oman valmennusyrityksen, joka sallii minun tukea ja auttaa muita naisia, jotka ovat käyneet läpi elämässään haasteita, hän iloitsee.

Nykyisin Crystal rohkaiseekin kunkin punnitsemaan elämäänsä: mikäli nykyinen elämä ei ole sitä, mitä haluaa, sille kannattaa tehdä jotain – kuten jättäytyä pois huonosta parisuhteesta

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja