Jos saisit tilaisuuden pettää kumppaniasi, etkä varmasti koskaan jäisi kiinni, tekisitkö sen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos saisit tilaisuuden pettää nykyistä kumppaniasi mielestäsi seksikkään naisen kanssa ja tietäisit, ettei kumppanisi saisi ikinä tietää asiasta, tekisitkö sen?" kysyy nimimerkki Yöllisiä mietiskelyjä.

Näin miehet vastasivat

"En."
– 57, sinkku

"Luultavasti."
– 66, naimisissa

"En tekisi. Se morkkiksen määrä teon jälkeen olisi varmasti niin infernaalinen, ettei sen kanssa tulisi toimeen. Syyllisyys kalvaisi hautaan asti."
– 30, parisuhteessa 10 vuotta saman naisen kanssa

"Minulle ainakin ongelma on se, että minä tiedän, riippumatta siitä, tietääkö kumppani. Eli en pettäisi."
– 38, sinkku

"Pakko olla rehellinen ja vastata, että pettäisin. Mutta ainoastaan sillä ehdolla, ettei kyseinen nainen tulisi sen jälkeen vastaan kotikaduilla eikä missään muuallakaan. Parisuhteessa reilusti toistakymmentä vuotta, mutta en usko suhteen keston vaikuttavan tähän millään lailla. Iso osa miehistä on valmis lankeamaan, jos paikka sattuu eteen eikä jälkiseuraamuksista ole pelkoa. Sikamainen totuus, mutta minkäs teet."
– Herra 47, aviossa

"En pettäisi. Ottamatta itse kantaa eteenpäin, mielestäni jo kysymyksen asettelu on väärin – uskon vain harvan pettävän 'upean naisen' kanssa, kyllä siinä pitää kuitenkin jotain niin sanotusti kolahtaa ennen kuin pettää."
– 48, naimisissa, pettänyt ja petetty

"En pettäisi, siitä alkaisi kuitenkin jonkinlainen kierre, joka johtaisi lopulta eroon. En kehtaisi mennä kumppanin viereen enää nukkumaan, jos olisin pettänyt."
– 37, tapailee vakituisesti

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat