Miksi roikut vaikeassa ja epätyydyttävässä suhteessa? Naiset vastaavat

3:00

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Videolla käydään läpi hyvät syyt eroon!

"Miksi roikut vaikeassa ja/tai epätyydyttävässä suhteessa? Eli jos mikään miehessäsi ei kelpaa ja hänestä täytyy vain valittaa ystäville, niin miksi olet hänen kanssaan?" kysyy nimimerkki I'm too old for this sh*t

Näin naisraati vastasi

”Yksinäisyyden pelosta. Ja siksi, että suhteessa on hyviäkin asioita, vaikka valitankin (=analysoin) epätyydyttäviä asioita ystävieni kanssa. Voisin toki aikuistua ja lopettaa rakkaussuhteeni alituisen vatvomisen ystävieni kanssa ja keskustella asioista vaihteeksi mieheni kanssa.”
– 47, parisuhteessa

"Pelosta. Tuttu 'paha' on parempi kuin joku tuntematon, koska ainakin tutun pahansa tuntee. Lisäksi sitä jotenkin toivoo, että miehen voisi korjata, vaikkei voi. Koskaan. Että terveisiä teille, jotka tälläkin hetkellä odotatte, että mies muuttuu: ei muutu, tuhlaatte siinä vain omaa, ainoaa elämäänne. Terveisin nimimerkki huonoja suhteita harrastanut."
– 32, parisuhteessa

"Veikkaisin, että nuorilla ja vanhoilla on kyseessä sama syy, epävarmuus: 'Entä, jos en saakaan enää ketään muuta?'. Keski-ikäiset sen sijaan huolettomammin lähtevät painelemaan, jos suhteessa on jokin pielessä. Ehkä silloin ajatellaan, että mahdollinen perhe on jo hankittu ja vanhuuteen on sen verran aikaa, että 'vielä tässä jonkun ehtii löytää'. Oma lukunsa ovat tietysti niin sanotut läheisriippuvaiset, joilla yksinkertaisesti vain pitää olla joku – oli suhde kuinka epätyydyttävä tahansa."
– 37, naimisissa

"Yksinäisyyden pelko on varmasti se suurin syy. Ja pelko siitä tulevasta ikävästä, kun siinä vierellä ei olekaan sitä tuttua ja turvallista, mihin on tottunut. Kunpa sitä aina vaan muistaisi, ettei huonoon kannata jäädä ja siitäkin erosta pääsisi kyllä yli – ihan niin kuin edellisistäkin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yleensä ystäville valitetaan niitä huonoja juttuja, mutta niiden hyvien asioiden hehkutus jää vähemmälle. Ei se länkytys siis aina kerro koko totuutta jonkun toisen suhteesta."
– 32, parisuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Miltä se tuntuu, kun penis tulee vaginan sisään?" kysyy nimimerkki Tiedoton.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja