Nainen näytti, kuinka ripustat vaatteesi hetkessä henkariin – niksi häkellytti somessa: "Muutit juuri elämäni"

Henkariniksillä saat ripustettua puhtaat vaatteet nopeasti kaappiin.

TikTok-sovelluksen suosituinta antia tuntuvat eläinvideoiden lisäksi olevan erilaiset niksi- ja oivallusvideot. Oletko jo esimerkiksi nähnyt, kuinka foliota kannattaa ottaa paketista, miten uunin saa puhtaaksi yön aikana tai kuinka leivänpaahtimessa on ominaisuus, josta kaikki eivät edes tiedä?

Eräs äiti osallistui TikTokissa levinneeseen kikkahaasteeseen, jossa haastettiin kertomaan joku satunnaisesti opittu kikka, josta on sittemmin tullut osa tavallista arkea.

Nainen näyttää, kuinka on oppinut ripustamaan kaikki puhtaat pyykkinsä henkareihin hetkessä. Moni katsoja on ollut äimistynyt siitä, ettei ole tiennyt tämän niksin olemassaolosta, kertoo Mirror.

Näin kikka toimii

Videolla nainen sujauttaa kätensä paitojen kaula-aukoista niin, että hänen käsivarrellaan lepää lopulta seitsemän paitaa. Tämän jälkeen nainen sujauttaa paidan kerrallaan vaivattomasti henkariin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"TikTok muuttaa kaiken, mitä tiesin elämästä"

Vaikka jotkut kommentoijista epäilivät, lyhentääkö kikka puhtaiden pyykkien ripustamiseen kuluvaa aikaa oikeastaan lainkaan, moni oli äimistynyt.

– Noituutta! Kokeilen tuota tänään, ilmoitti eräs kommentoija.

– TikTok muuttaa kaiken, mitä tiesin elämästä. Miksi olen tehnyt töitä niin kovasti? pohti toinen.

– Voi luoja, tuo on nerokasta, kehui kolmas.

– Muutit juuri elämäni, kommentoi eräs.

Ja sama hitaammin

Videota on katsottu yli 6,5 miljoonaa kertaa, mutta kaikki eivät kyenneet hahmottamaan, miten kikka toimii käytännössä. Heille nainen julkaisi oman opetusvideon, jossa hän suorittaa henkariniksinsä hitaammin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käytännössä käsi sujautetaan paidan kaula-aukosta, jonka jälkeen kädellä napataan kiinni henkarista ja annetaan paidan valahtaa henkarin päälle.

Katso videolta, miten muuten voit hyödyntää henkaria:

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat