Nainen, menetitkö juuri hermosi kaupassa? Syy löytyy tyhjästä vatsastasi

Kaupassa olonsa tuntee talvisaikaan paitsi hikiseksi, myös ärtyneeksi. Tyhjä vatsa ja kaupassa jonottaminen saavat shoppaajan liian helposti raivon partaalle.

Aineettomat lahjat kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta, mutta moni tuskailee silti ”pakollisten” joululahjojen kanssa. Kaupassa on käytävä, vaikkei oikeastaan tiedä, kenelle ostaisi, ja mitä. Joulun jälkeen alkaakin jo seuraava ostoryntäys, kun alennusmyynnit pääsevät vauhtiin.

Kaupassa olonsa tuntee talvisaikaan paitsi hikiseksi, myös ärtyneeksi. Jonot ovat pitkiä, ja edessä oleva kaivelee etukorttia esiin vasta kassan kysyessä sitä. Apua!

Jos pinna palaa, lohduttaudu tällä: ärtymykseen on nyt löytynyt erityinen syy, kertoo Daily Mail. Tutkimuksen mukaan erityisesti naiset stressaantuvat joulushoppailusta, koska heillä on nälkä. Tyhjä vatsa ja kaupassa jonottaminen johtavat ostelijan helposti raivon partaalle.

Riidanhaluinen ja nälkäinen

Selvityksen mukaan yksi viidestä naisesta tulee nälkäisenä vihaiseksi. Saman ilmiön kokee kuitenkin vain yksi kymmenestä miehestä. Selvitys tukee väitettä, jonka mukaan verensokerin aleneminen tekee myös älyköstä sekavasti ajattelevan ja ärtyneen zombin.

Melkein puolet naisvastaajista koki yhdistettyä vihaa ja nälkää kolmesti viikossa. Miehillä samaa ongelmaa esiintyi harvemmin. Naiset myös olivat vastakkaista sukupuolta todennäköisemmin kärsimättömiä ja riidanhaluisia kaupassa.

Jos stressi iskee talvialessa tai ruokakaupan jonossa, muista ottaa mukaasi evästä, tai vastaavasti syö juuri ennen shoppailua. Keräsimme sinulle muutamia vinkkejä!

Vietä stressitön joulu näin!

Lue myös:

    Uusimmat