Nainen luuli käärmettä vävynsä tekemäksi pilaksi – pyton matkusti naisen matkalaukussa lähes 15 000 kilometriä

0:18
Sihisevä shoppailija Salossa – ruokakaupasta löytyi käärme viime kesänä.

Australialainen käärme ei varmasti osannut aavistaa, millaiselle seikkailulle se vielä päätyykään luikerrellessaan lomamatkalla olleen naisen laukkuun. Käärme matkusti maailman toiselle puolelle päätyen lähes 15 000 kilometrin päähän kotimaisemistaan.

Fox News kertoo tapauksesta, jossa pytonkäärme päätyi Australiasta maailman toiselle puolelle Skotlantiin. Tapahtumasarja sai alkunsa Australian Queenslandista, jossa Moira Boxall -niminen nainen oli kyläilemässä tyttärensä Sarahin ja tämän miehen luona.

Loman päätyttyä Boxall matkusti Australiasta kotimaahansa Skotlantiin. Matkatavaroita purkaessaan naista odotti matkalaukussa näky, johon hän ei aluksi osannut reagoida tilanteen vaatimalla vakavuudella.

– Hän oikeasti luuli, että Sarah tai minä olisimme laittaneet tekokäärmeen hänen kenkäänsä matkatavaroiden joukkoon säikäyttääksemme hänet, Boxallin vävy kertaa tapahtunutta.

Käärme ei ollutkaan vitsi: ”Se saattaa olla myrkyllinen”

Boxall huomasi hyvin pian, ettei kyse ollut mistään vitsistä: hän kosketti käärmettä, joka liikahteli kengässä. Nainen otti kengän, ja vein sen ulos ja laittoi pahvilaatikon käärmeen ja kengän päälle. Tämän jälkeen Boxall soitti Australiaan tyttärelleen ja vävylleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Puhelun päätteeksi vävy soitti Australiasta Scottish SPCA:han, joka muun muassa pelastaa haavoittuneita eläimiä Skotlannissa.

– Meidän piti kertoa heille, että käärme on peräisin Australiasta ja että se saattaa olla myrkyllinen, vävy muistelee ABC:lle.

Kaikkien onneksi käärme osoittautui kuitenkin harmittomaksi tapaukseksi – se ei ollut myrkyllinen.

Salamatkustaja jätti jälkensä sekä kenkään että ihmisten mieliin

Boxall ei ollut mielissään salamatkustajasta – ehkä vähiten siksi, että käärmepahainen oli luonut nahkansa naisen kengän sisään. Australialainen vävy uskoo, että käärmeen nahanluonti on todennäköisesti tapahtunut lennon aikana, mikä on varsin merkillistä.

– On myös mielenkiintoista, että kun kerroin tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa, joku kommentoi sanomalla, että ”nyt voit sanoa omistavasi käärmeennahkaiset kengät”, vävy kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapaus sai Boxallin myös siinä määrin pois tolaltaan, että hän harkitsee aiempaa tarkemmin, kannattaako Australiaan matkustaa jatkossa.

– Hän (Boxall) sanoi, ettei ole enää niin halukas tulemaan kylään. Meidän täytyy hankkia kaveri, joka purkaa hänen matkatavaransa siltä varalta, että sama tilanne toistuu, vävy pohtii.

Lähes 15 000 kilometriä matkustanut käärme siirretään mahdollisesti Glasgow'n eläintarhaan. 

Lähteet: Fox News, ABC.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja