Mainos

Nainen häpesi rantakuvaansa – lasten vilpittömät kommentit saivat kyyneleet silmiin

Tämä tapaus todistaa, että vanhemmat ovat lapsilleen aina täydellisiä. 

Bridgette White päätti julkaista hänestä otetun rantavalokuvan blogissaan lastensa kanssa käydyn keskustelun päätteeksi.

Ensimmäisen kerran, kun nainen näki kyseisen valokuvan, hän oli kauhuissaan omasta ulkomuodostaan. Seitsemänvuotias poika avasi kuitenkin äidin silmät katsomaan maailmaa hieman erilaisten lasien lävitse.

"Katso nyt, kuinka kauniilta näytät!"

Äiti selasi rantapäivän jälkeen puhelimensa valokuvia ja järkyttyi löytäessään kuvan itsestään makaamasta rantahietikolla. White oli jo poistamassa kuvaa itseinhon vallassa, kun hänen poikansa saapui huoneeseen. Äiti tivasi pojalta sitä, miksi hän oli ottanut kyseisen kuvan.

– Näytit niin kauniilta maatessasi siinä, etten voinut olla ottamatta kuvaa poika vastasi. Katso nyt, kuinka kauniilta näytät!

Äiti katsoi kuvaa yhä uudestaan ja uudestaan, mutta ei nähnyt kuvassa lainkaan kauneutta. Asia selkiytyi lopullisesti, kun Whiten tytär tuli huoneeseen ja kommentoi kuvaa.

– Tämä voisi olla postikortti. Olet niin kaunis, rakastan sitä.

White kertoo kamppailleensa painonsa kanssa suurimman osan elämästään ja on nähnyt valokuvissa aina vain pulleat käsivartensa ja rasvaiset reitensä. 

– Hengitin syvään. Tämä oli juuri se, mitä tarvitsin. Olen aina keskittynyt virheisiin ja puutteisiin, White kertoo lastensa antamista oivalluksista.

Lastensa ansiosta hän näkee nyt valokuvissa läskien sijasta äidin, joka rakastaa lapsiansa kovasti.

– En vihaa kehoani enää. Juuri nyt, haluan vain rakastaa kehoani sellaisena kuin se on. Haluan nähdä itseni samalla tavalla kuin lapseni, White kertoo.

Lähde: Brightsideme

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.