Nainen: Älä koskaan unohda näitä asioita parisuhteessa!

Toisen tullessa seurustelun myötä tutuksi saattavat tietyt asiat parisuhteessa unohtua. On kuitenkin hyvä muistaa, että kipinän ylläpitämiseksi ei ihan kaikista seurustelun alkuaikojen tavoista kannata luopua.

Seurustelun alussa poikaystäväsi oudotkin tavat olivat herttaisia, eikä sinua häirinnyt, vaikka hän olisi viettänyt viikon putkeen samassa hupparissa. Osa näistä tavoista on kuitenkin ajan myötä alkanut ärsyttää – mutta sinun on hyvä tietää, että hän ajattelee todennäköisesti samoin sinun tavoistasi.

Älä anna romantiikan rupsahtaa! Tässä muutamia vinkkejä asioista, joista varmasti suhteenne alkuaikoina pidit huolen, mutta nyt olet saattanut repsahtaa. Katso, kaipaatko korjausliikettä!

Muista nämä!

1. Pidä valitukset itselläsi

Ethän rutissut kiloistasi tai räjähtäneestä hiuslookistasi silloinkaan, kun aloitte deittailla. Mikäli ongelmasi ei ole vakava, on parempi, ettet ruikuta siitä miehellesi. Valittamista ei jaksa kuunnella kovinkaan moni, etenkään mies.

2. Pysy prinsessana

Tämä on tietysti haastavaa, mikäli asutte saman katon alla tai vietätte paljon aikaa yhdessä. Yritä kuitenkin leikata varpaankyntesi, ajella sääresi ja hoitaa muut hygienia-asiat poissa hänen silmistään. Pidä – mukavuuden rajoissa – yllä mielikuvaa mystisestä kaunottaresta.

3. Varaa aikaa ystäville ja harrastuksille

Järjestä välillä jollekin viikonlopulle paljon tekemistä ystäviesi kanssa tai harrastustesi parissa niin, että miehesi saa vähän omaakin aikaa. Älä järjestä koko elämääsi pyörimään hänen menojen ympärille.

4. Älä laiminlyö laittautumista

Vaikka olisitte menossa vain sunnuntaiostoksille, sipaise huuliisi huulikiiltoa ja puuteroi nenäsi. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun on oltava täydessä tällingissä päivät läpeensä. Se, että olet parisuhteessa ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun tarvitsisi enää koskaan laittautua kaupungille hänen seurassaan.

5. Katso tietyt leffat ystäviesi kanssa

Älä pakota miestäsi katsomaan romanttista komediaa tai raastavaa rakkausdraamaa, mikäli hän ei sitä halua nähdä. Katso ne leffat tyttöystäviesi kanssa – nautit itsekin enemmän, kun seurana on aiheesta aidosti kiinnostuneita.

6. Älä unohda kosketusta

Purista häntä takamuksesta tai hauiksesta ohi kävellessäsi, vinkkaa silmää ja anna suukkoja! Hellä koskettelu ja leikkimielisyys on tärkeä osa parisuhdetta.

7. Unohda lässyttäminen

Älä puhu poikaystävällesi "vauvaäänellä", kuin hän olisi pieni lapsi tai koira. Puhuttele häntä omalla nimellään sen sijaan, että kutsuisit häntä jatkuvasti kullaksi tai nallekarhuksi. Ellette sitten ole samalla viivalla siitä, että hellittelynimet jokapäiväisessä käytössä ovat ihan ok.

8. Älä kiukuttele julkisilla paikoilla

Mikäli miehesi käytös kauppareissulla tai ystävien järjestämillä juhlilla jurppii sinua, älä ala vaahtoamaan asiasta julkisesti. Odota, kunnes pääsette kotiin ja anna palautteesi kahden kesken.

9. Jätä hänen Facebook-sivunsa rauhaan

Sinun ei tarvitse kirjoitella hänen Facebook-seinälleen ihan joka päivä – tai edes joka viikko. Annat oikeastaan aika epävarman kuvan itsestäsi muille, jos nakutat hänelle rakkaudentunnustuksia tai muita vastaavia viestejä julkisesti. Ketä sinun on vakuuteltava rakkautenne aitoudesta? Miehen naispuolisia kavereita vai mahdollisia ex-heiloja? Käytä henkilökohtaiseen viestittelyyn mieluummin kännykkää tai sähköpostia.

10. Älä unohda yllätyksiä

Tuo hänelle kaupasta hänen lempioluttaan tai suosikkinamejaan ihan muuten vaan. Ilahduttaa häntä samalla tavalla kuin sinua miehen tuomat kukkaset!


Osittainen lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja