Mainos

Näin saat Sugababe-Heidin upean vartalon

Sugababes-yhtyeestä tutulla Heidi Rangella, 27, on linjat kunnossa. Tähti paljasti The Sun -lehdelle, millä keinoin hän pitää vartalonsa hoikkana ja lihaksikkaana.

Heidin mukaan hänen kihlattunsa, tv-juontaja Dave Berry, motivoi Heidiä liikkumaan. Heidi kuitenkin alleviivaa olevansa ennen kaikkea laulaja, eikä Sugababesin esiintyminen perustu spektaakkelimaisiin tanssiesityksiin.

– Nuorempana ajattelin ruuasta, että se joko lihottaa tai ei lihota. Vanhennuttuani olen alkanut ajatella, millainen ruoka on terveellistä minulle. Se on paljon terveempi tapa lähestyä asiaa, Heidi kuvailee.

Nykyisin Heidin ruokavalioon ei kuulu leipää. Hän syö yleensä lounaaksi tonnikala-, lohi- tai kanasalaatin. Laulaja nauttii päivälliseksi tavallisesti wok-ruokaa, esimerkiksi kanaa ja kasviksia. Lisäksi hän juo kaksi litraa vettä päivässä.

Kuntoilua juoksusta Zumbaan

Wireimage/AOP

Heidi harrasti aktiivisesti tanssia 16-vuotiaaksi asti, mutta nykyään hänestä on hankalaa motivoida itseään harrastamaan liikuntaa.

– Nyt yritän kuitenkin ottaa treenaamisen vakavissani. Juoksen, nostan painoja, nyrkkeilen ja käyn myös paljon tanssitunneilla, hän sanoo.

– Tanssissa rakastan sitä, että siinä pääsee vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa. Kävelen myös paljon, koska Dave rakastaa sitä, joten kävelemme joka paikkaan.

Heidi on löytänyt myös Zumban. Tähti kehuu latinorytmistä Zumbaa hauskaksi tavaksi harrastaa kuntoilua.

– Olen todella iloinen, jos saan lopulta Shakiran vartalon! Heidi summaa haaveitaan.

Lähde: The Sun

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.