Näin Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat kohauttaneet vuosien varrella – jopa sukkahousuista saatiin metakka aikaiseksi

Harry ja Meghan – sosiaalipornopiraijat vai vapauden airuet? 8:26
Mitkä ovat pariskunnan räikeimmät kohut? Katso koko Kunkkukorneri-vodcast.

Kunkkukorneri-vodcastissa tarkastelussa on britthovin kohupariskunta: Harry ja Meghan.

MTV Uutisten toimittaja Aino Haili ja toimittajaharjoittelija Karoliina Nurmi käyvät läpi Kunkkukorneri-vodcastissa kuumimmat puheenaiheet kuningas Charlesin kruunajaisten alla.

Brittihovin kuninkaallisista prinssi Harry ja herttuatar Meghan puhututtavat erityisesti, koska pariskunta on vuosien varrella kohahduttanut erilaisilla tempauksillaan.

– Vuonna 2016 uutisoitiin, että koko Britannian tavoittelema ikuinen hurmuriprinssi, koko kansan rakastama paha poika prinssi Harry on ehkä löytänyt elämänsä rakkauden. Eikä ihan ketä tahansa, vaan Hollywood-tähti Meghan Marklen, tästä kaikki alkoi Haili kertoo.

Vuonna 2018 pariskunta sanoi toisilleen tahdon ja vuonna 2020 pari ilmoitti suuntaavansa Amerikkaan ja jättävänsä kuninkaallisen elämän taakseen. 

Toimittajien mielestä niin sanottu sukkahousukohu on erityisesti jäänyt mieleen Harryn ja Meghanin kohuista. Tämä tapahtui, kun Harry ja Meghan olivat menossa naimisiin, Williamin puolisolle Catherinelle ja Meghanille tuli erimielisyyksiä morsiustyttöjen sukkahousuista pukusovituksessa ja loppujen lopuksi Catherine lähti paikalta kyyneleet silmissä.

Yllä olevalta videolta näet kokonaisuudessaan Kunkkukorneri-jakson, jossa käsitellään kohupariskunta Harrya ja Meghania.

Lue myös:

    Uusimmat