Näin prinssi Daniel puhui perheenlisäyksestä viime vuonna

Prinsessa Victorian raskausuutiset on otettu ympäri maailmaa vastaan suurella innolla. Ruotsin kuuluisin pari haaveili lapsista jo ennen häitä. Tuolloin lapsen saaminen ei olisi ollut virallisesti hyväksyttyä.

Prinsessa Victorian ja prinssi Danielin vauvasuunnitelmista on huhuttu jo pitkään. Raskausuutinen skandaalinkäryisen vuoden jälkeen on ajoituksena täydellinen.

Victorian vatsanseutua on tiirailtu suurennuslasin kanssa kaikissa julkisissa esiintymisissä. Huhumylly alkoi pyöriä jo viime joulukuussa, kun prinsessa kieltäytyi viinilasillisesta Nobel-illallisilla. Monacon herttuattaren ja ruhtinas Albertin häissä prinsessan vatsan kerrottiin pyöristyneen. Tällä kertaa arvaukset osuivat oikeaan, sillä hovi tiedotti eilen, että Victoria ja Daniel saavat ensimmäisen lapsensa ensi maaliskuussa.

Viime vuoden keväänä Daniel puhui avoimesti perheunelmastaan.

– Toivon, että kymmenen vuoden päästä olemme saaneet perheen perustettua, Daniel muotoili.

Kun Danielilta kysyttiin, kuinka monta lasta hän toivoisi saavansa, mies huomautti, ettei sitä voi määrätä ennakolta.

Vaikka Victorian raskautta on kuvattu yllätykseksi, ajoitus ei ole yllätys. Avioliiton ulkopuolista lasta ei hovissa olisi katsottu hyvällä. Kuninkaallisasiantuntija Roger Lundgren mukaan ensi keväänä syntyvä lapsi ei voisi syntyä parempaan aikaan. Ruotsin kuningasperhe on elänyt skandaalinkäryisen vuoden. Prinsessa Madeleinen ero, kuningas Kaarle XVI Kustaan seksipaljastukset ja kuningatar Silvian isän natsikytkökset ovat nousseet otsikoihin kerta toisensa jälkeen. Nyt on hyvien uutisten aika.

– Kaikkien näiden skandaalien jälkeen mikään ei voisi vahvistaa monarkiaa paremmin kuin lapsi, Lundgren iloitsee.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: thelocal.se, femalefirst.co.uk, expressen.se

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja