Näin Kim Kardashian mursi jään – tämän vitsin tosi-tv-tähti kertoi Donald Trumpille

Kim Kardashian mursi jään tavatessaan Trumpin 0:54

Kim Kardashian vieraili keskiviikkona 6. kesäkuuta Valkoisessa talossa. Tosi-tv-tähti kertoi vierailun jälkeen, millaisella vitsillä hän sai murrettua jään Donald Trumpin kanssa tavatessaan.

Kim Kardashian West kertoi tapaamisestaan Donald Trumpin kanssa. Katso video yllä!

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian West, 37, tapasi keskiviikkona 6. kesäkuuta Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin.

Tapaamisen jälkeen uutisoitiin Trumpin armahtaneen huumerikoksista tuomitun elinkautisvangin Alice Johnsonin, joka oli istunut vankilassa 21 vuotta. Kardashian oli puhunut pitkään naisen vapauttamisen puolesta.

Valkoisen talon tiedotteessa todettiin armahduksen saaneen Johnsonin ottaneen vastuun menneisyyden tapahtumista ja käyttäytyneen mallikelpoisesti kahden vuosikymmenen ajan.

Nainen on työskennellyt vankilassa ahkerasti parantaakseen tapansa ja hän on toiminut mentorina muille vangeille. 

Kim Kardashian West kertoi torstai-iltana CNN Tonight with Don Lemon -ohjelmassa tavanneensa presidentin aiemminkin, silloin, kun Trump ei ollut vielä presidentti.

– Halasimme, istuimme alas ja hän kyseli, että mikä meno ja miksi tapaamme. Sanoin, että haluan vain tietää, miksi hän potki siskoni Khloén pois Diilistä. Saimme siitä hyvät naurut ja sitten menimme asiaan, Kim kertoo.

Kim Kardashian Westin pikkusisko Khloé Kardashian oli mukana Trumpin vetämän Diilin julkkisversiossa vuonna 2009.

Sekä Kardashian West että Donald Trump, 71, ovat nousseet julkisuuteen tosi-tv-tähtinä. Nykyisin Yhdysvaltain presidenttinä toimiva Trump toimi monta kautta Diili-ohjelman vetäjänä. Kim Kardashian esiintyy taas esiintyy Kardashianit-sarjassa.

Kardashianin aviomies, räppäri Kanye West, 40, herätti hiljattain kohua ilmaisemalla tukensa Trumpille Twitterissä. West on myös nähty käyttämässä Trumpin vaalikampanjan lanseeraamaa Make America Great Again -lippalakkia.

Westin kommentit herättivät paljon kritiikkiä miehen fanien keskuudessa. Julkisuuden henkilöt, muun muassa John Legend ja Snoop Dogg, ilmaisivat pettymyksensä miehen mielipiteisiin.

Lue myös:

    Uusimmat