Naimisissa oleva mies etsii seuraa Tinderissä – Twitter raivona: "Lisää renttupisteitä tuosta vauvan kehdosta taustalla!"

Twitterissä on paheksuttu kovasti naimisissa olevaa miestä, joka etsii itselleen salasuhdetta Tinderissä. Paljaasta yläkropastaan peilin kautta selfien ottaneen miehen taustalla näkyy pienen vauvan sänky.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, ovatko ranskalaiset miehet todella loistavia rakastajia.

Muun muassa Daily Mail -lehti kertoo naimisissa olevasta miehestä, joka etsii itselleen salasuhdetta Tinder-deittisovelluksessa. Miehen julkaiseman profiilikuvan taustalla näkyy vauvoille tarkoitettu kehtotyyppinen sänky.

Käyttäjä nimeltä Linda julkaisi kuvakaappauksen miehen profiilista Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä profiili tuli kaverilleni vastaan Tinderissä tänään. Lisäpisteet renttuilusta tälle kaverille tuon lasten kopan vuoksi, nainen on kirjoittanut kuvan yhteyteen.

Lupaa näyttää kasvonsa kiinnostuneille

Tinder-profiilinsa perusteella ilmeisesti itäisessä Dublinissa asuva mysteerimies "P" ei salaa sitä, että hän on naimisissa ja pienen lapsen isä, sillä nämä asiat mies kertoo profiilissaan. 

42-vuotias mies seisoo peilin edessä siniset farkut jalassaan ilman paitaa. Hänen kasvojaan ei näy, sillä miehen omien sanojen mukaan se olisi "liian riskialtista".

Profiilissaan mies kirjoittaa olevansa yksin kotona etsien jotakuta, jonka kanssa voisi jakaa "pullon viiniä, olutta ja jotain muutakin".

Mies pahoittelee, etteivät kuvassa näy hänen kasvonsa, mutta hän lupaa lähettää tykkääjille kuvan itsestään snapchat-viestinä.

Tyly reaktio Twitterissä

Lindan twiitti on kerännyt valtavan määrän kommentteja ja yli 370 uudelleenjakoa. Twitter-käyttäjät ovat tuominneet kaverin yksimielisesti.

– Käskekää hänen mennä terapiaan ja laittaa elämänsä kuntoon, toteaa eräs.

– Vaimo parka, surkuttelee toinen. 

– Ehkä sinkkuna olo ei olekaan niin kamalaa, mietiskelee kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja