Myyrä-sarjan kolmas kausi alkaa – näin kisa etenee

Näin Myyrä-kisa toimii 1:52
Näin Myyrä-kisa etenee tällä kaudella, katso videolta!

Myyrä-sarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin. 

Myyrä palaa kolmannen tuotantokauden jaksoin sunnuntaina 3. huhtikuuta. Sarjassa 10 julkisuudesta tunnettua persoonaa suuntaa tällä kaudella Portugaliin elämänsä seikkailuun! Mukana tällä kaudella kisaavat Pete Lattu, Pia PenttalaMiska HaakanaOlli Herman, Ilona Ylikorpi, Veeti KallioUniikkiIlona Chevakova, Markus Pöyhönen ja Sabina Särkkä.

Kilpailijoiden tavoitteena on kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin ratkomalla tehtäviä, jotka vaativat älyä, taktikointikykyä sekä fyysistä taituruutta.

Yksi kilpailijoista on kuitenkin myyrä, joka heittää kapuloita ryhmän rattaisiin. Myyrän tavoitteena on pitää porukan voittopotti mahdollisimman pienenä, jäämättä itse kiinni. Seikkailu etenee ja voittopotti kasvaa, mutta lopulta vain yksi heistä voi voittaa kertyneen potin itselleen.

Kilpailijat tekevät kauden mittaan myyrätestejä, joissa kysytään kysymyksiä myyrän henkilöllisyyteen ja tekemisiin liittyen. Se osallistujista, joka on havainnoinut kanssakilpailijoitaan heikoimmin ja on veikkauksissaan kauimpana totuudesta, joutuu lähtemään aina kotimatkalle.

Pelin edetessä porukka pienenee ja finaalissa jäljellä on enää kolme kilpailijaa. Se, joka pääsee parhaiten selville Myyrän henkilöllisyydestä, voittaa lopulta koko kertyneen voittopotin itselleen. Finaalissa paljastuu myös, kuka on kanssakilpailijoita ovelin keinoin huiputtanut myyrä!

Millainen kausi on luvassa? Katso Pyhimyksen ja Ilona Chevakovan haastattelu videolta:

Kilpailijoiden keskuudessa on Myyrä – uusi kausi alkaa 7:46

Myyrä 3. tuotantokausi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 3.4. klo 21 alkaen. 
Myyrä: Johtolangat mtv-palvelussa su 3.4. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat