Mainos

Myrskyn jälkiä siivottu tänään

Viime yönä Suomessa riehunut myrsky katkaisi sähköt yli 10 000 taloudelta ja autojen pellit ovat kolisseet varsinkin Etelä-Suomessa.

Lumiaura työssä

Eilen illalla ja yöllä raivonnut myrsky katkaisi sähköt pahimmillaan yli 10 000 taloudesta lähinnä Lounais-Suomessa. Vakituisiin asuntoihin sähköt saataneen korjattua vielä tänään. Etelä-Suomessa on sattunut yli 80 peltikolaria. Poliisi uskoo, että eilen neljän nuoren hengen vaatinut kolari eilen Kokkolassa on säästänyt kaasujalkaa.

Tieliikennelaitoksen koko aurauskalusto on puskenut töitä pääteillä yön myrskyn jäljiltä. Haittana oli varsinkin lumen kinostuminen tuulisiin paikkoihin ankarien tuiskujen takia.

Tampereen liikennekeskuksesta kerrottiin, että lunta tuli etelään vain viitisen senttiä, pohjoiseen enemmänkin, mutta puuskainen tuuli on kasannut sen paikoin puolenkin metrin kinoksiksi. Liikenne on toiminut hyvin, vaikka tien pinnat ovat etenkin sivuteillä monin paikoin jäiset ja lumiset. Pohjoisen yöjunat myöhästelivät vaikean lumitilanteen vuoksi tunnista kahteen tuntiin.

Merialueilla ei sattunut turmia yön aikana.

VR:n liikenteenohjaus kertoi junaliikenteen palanneen aikataulujen mukaiseksi aamupäivällä. Suomen merialueilla ei sattunut turmia yön aikana. Matkustajaliikenne on toiminut normaalisti. Helsinki-Vantaan lentokenttä jouduttiin sulkemaan yöllä muutaman tunnin ajaksi, koska sää oli niin huono. Kello viiden aikaan aamulla lentoliikenne alkoi kuitenkin palailla normaaliksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.