Myös Jannika B hurahti suosittuun TikTok-videopalveluun – tässä hänen vinkkinsä menestyksekkään videon tekoon: "Sain huijattua myös mieheni mukaan videoille"

4:44
Myös Jannika B hurahti suosittuun TikTok-videopalveluun karanteenin aikana – tässä hänen vinkkinsä menestyksekkään videon tekoon

Jannika B kertoi uudesta harrastuksestaan MTV Uutiset Livessä. 

TikTok-mobiilisovellus on nostanut suosiota entisestään koronatilanteen aikana. Kyseinen palvelu on suosiossa erityisesti nuorten keskuudessa, mutta pikkuhiljaa sitä on alkanut ottamaan omakseen myös aikuisemmatkin. 

Yksi sovellukseen hurahtaneista on laulajana tunnettu Jannika B, joka kertoi uudesta harrastuksestaan Mika Tommolalle MTV Uutiset livessä. 

Moni sosiaalisessa mediassa selaava onkin saattanut törmätä TikTokissa tehtyihin tanssivideoihin, mutta niiden lisäksi sillä on paljon myös muita mahdollisuuksia. 

– Siellä ei ole pakko tanssia, vaan siellä voi tehdä muita lyhyitä ja hauskoja videoita. Sinne on löytänyt myös paljon suomalaisia näyttelijöitä, kuten esimerkiksi Aku Hirviniemi

Jannika B:llä on myös omaan biisiinsä TikTok-koreografia. 

– Jouduin treenaamaan omaa tanssiani eniten, Jannika B naurahtaa.

Laulaja toteaa tanssivideoiden harjoittelemisen olevan sen hauskuuden lisäksi myös fyysistä.  

– Se menee liikunnasta!

Jannika B:n videoilla on nähty esiintyvän myös hänen aviomiehensä, Apulanta-yhtyeestä tutun Toni Wirtasen sekä heidän lapsensa. 

– Olen saanut huijattua myös mieheni mukaan videoihin, hän naurahtaa.

(Videolla Jannika B miehensä Toni Wirtasen ja lastensa kanssa.)

Miten tehdään hyvä TikTok-video, entä mikä sai Jannika B:n hurahtamaan alkujaan kyseiseen sovellukseen? Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja