Myös Axl Rose vihelsi pelin poikki – kutsui rasismin kohteeksi joutuneen tarjoilijan AC/DC:n konserttiin

Guns N' Roses- ja AC/DC-laulaja otti kantaa rasistisen kohtelun kohteeksi joutuneen naisen puolesta.

Tänään lauantaina Suomessa on osoitettu mieltä rasismia vastaan, mutta myös muualla maailmassa tärkeä asia on ollut esillä.

Brittiläinen musiikkimedia NME uutisoi Guns N' Rosesin ja AC/DC:n laulaja Axl Rosen nimittäin kutsuneen Sadie Elledge -nimisen tarjoilijan AC/DC:n konsertiin Washingtonissa Elledgen kokeman kohtelun noustua Yhdysvalloissa otsikoihin aiemmin syyskuussa.

Elledge, jolla on hondurasilaiset sukujuuret, sai ravintolassa tarjoillessaan kahdelta asiakkaaltaan tipin sijaan kuittiin kirjoitetun tylyn viestin.

Kuitissa luki: "Tippaamme vain kansalaisia".

Axl Rose kuuli NME:n mukaan tarinan ja kutsui Elledgen ja tämän läheiset AC/DC:n Washington D.C.:n Verizon Center -areenan keikalle syyskuun 17. päivänä.

Elledge seurueineen pääsi uutisen mukaan myös AC/DC:n takahuoneeseen, jossa laulaja poseerasi vieraidensa kanssa yhteiskuvissa.

– Olen ollut AC/DC:n fani jo lähes 40 vuotta ja Axl Rosen kutsu konserttiin tyttärentyttärelleni ja hänen perheelleen, johon onnekseni kuulun, oli vaikuttava kokemus. Se ei ollut ainoastaan fantastinen show, vaan siihen osallistuminen Sadien ja hänen vanhempiensa kanssa oli ikimuistoinen kokemus kolmelle sukupolvelle Elledgejä, Sadie Elledgen isoisä John Elledge kommentoi Alternative Nation -sivustolle.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Soundi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja