Muusikko Tero Vesterinen kommentoi jaksamistaan kovan keikkatahdin keskellä: "Kyllä siinä tarkkana täytyy olla"

Tero Vesterinen kommentoi jaksamistaan rankan keikkaputken keskellä 0:40
Tero Vesterinen kommentoi jaksamistaan rankan keikkaputken keskellä

Muusikot Tero Vesterinen ja Teemu Jokinen vierailevat Kesäterassi-ohjelmassa. 

Vesterinen Yhtyeineen -bändin solisti Tero Vesterinen ja rumpali Teemu Jokinen kertoivat suosikkibändin kappaleiden synnystä Kesäterassi-ohjelmassa. 

Vesterinen Yhtyeineen tekee musiikkia ryhmätyönä. 

– Nauhoitan ihan joka paikassa nauhurilla. Kerään myös biisin otsikkoja, Jos tulee joku ajatus mieleen, niin laitan sen ylös, Jokinen kuvailee. 

– Jos sitä intohimoa musiikkia kohtaan ei ole, siitä ei tule yhtään mitään. Olen koittanut välttää omassa työssä sitä, että jos minulla menee pää sillain punaisella ja huomaan, että leipäännyn, niin sitten täytyy aina ottaa askel taaksepäin, Jokinen jatkaa. 

Vesterinen kertoo, että hän koki aiemmin väsymystä. Nyt tilanne on helpottunut. 

– Nyt mennyt kevät meni hienosti. Kyllä siinä tarkkana täytyy olla ja meilläkin keikkamäärät alkavat olla sellaisia. Kyllä siinä itsestään paljon antaa yleisölle. Se on huima se adrenaliinipiikki mikä siitä tulee ja sitten se laskeutuminen, Vesterinen kuvailee. 

– Millä sitten saa sen seuraavan yön nukuttua. Saati sitten kun niitä öitä on riittävän monta vuodessa ja saisi vielä pidettyä kotipuolenkin tyytyväisenä, kun on paljon veke, Vesterinen kertoo. 

Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat