Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Mustikka-kaurakeksit

Mustikka-kaurakeksit. Kuva: Jarno Kovamäki
Mustikka-kaurakeksit. Kuva: Jarno Kovamäki
Julkaistu 28.10.2010 09:47(Päivitetty 28.10.2010 09:49)

Iki-ihaniin kaurakekseihin sopivat myös kotimaiset kuivat mustikat. Kokeile myös kuivatuilla gojimarjoilla, karpaloilla, tyrnillä tai hedelmäpaloilla.

Iso kaurahiutale valmistetaan kokonaisista leikkaamattomista kauranjyvistä, jotka esikypsytetään ja litistetään hiutaleiksi

30-40 kpl

125 g sulatettua margariinia
1 dl kuivattuja mustikoita (Biokia 1 pss, 50 g)
1 dl sokeria
4 dl Myllyn Paras Iso (tai tavallisia) Kaurahiutaleita
¾ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1 tl soodaa
¾ dl kevytkermaa (laktoositon käy) tai kaurakermaa

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää seos taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 5–8 min.

Vinkki: Kokeile myös kuivatuilla gojimarjoilla, karpaloilla, tyrnillä tai hedelmäpaloilla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lifestyle

Lisää aiheesta:

"Myös aikuinen saa pettyä lahjaansa" – Supernanny kertoo, kuinka selviät pyhien tunnemyrskystäPresidentti Stubbin ehdoton jouluherkku: "Anoppini tekee sen jo syyskuussa"Suomalainen jouluperinne pääsi brittilistaukseenRiisipuuron pohjaan palamisen voi estää yksinkertaisella kikallaTiesitkö? Joulukuusesi kuhisee ötököitä – "Purkavat lepotilansa sisätilojen lämmössä ja lähtevät liikkeelle"Kallen kebabohjeesta tuli valtava hitti – näin se tehdään!

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen21:01
    Joulu

    "Myös aikuinen saa pettyä lahjaansa" – Supernanny kertoo, kuinka selviät pyhien tunnemyrskystä

  • Eilen20:32
    Jouluruoka

    Presidentti Stubbin ehdoton jouluherkku: "Anoppini tekee sen jo syyskuussa"

  • Eilen18:58
    Joulu

    Suomalainen jouluperinne pääsi brittilistaukseen

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Riisipuuron pohjaan palamisen voi estää yksinkertaisella kikalla

  • Eilen14:04
    Hyönteiset

    Tiesitkö? Joulukuusesi kuhisee ötököitä – "Purkavat lepotilansa sisätilojen lämmössä ja lähtevät liikkeelle"