Musiikin supertähdelle tarjoutui mahdollisuus esiintyä Super Bowlissa – kieltäytyi, haluaa tukea polvistumiskohussa paikkansa menettänyttä pelaajaa

Musiikin supertähti Rihannalle tarjoutui mahdollisuus esiintyä tulevassa Super Bowlissa, mutta hän kieltäytyi kunniasta, sillä hän haluaa antaa tukensa polvistumiskohussa paikkansa menettäneelle Colin Kaepernickille, kertoo US Weekly.

Kuvan videolla Tulosruudun raportti tämän vuoden Superbowlista.

Rihanna ei pidä tavasta, jolla NFL hoiti Kaepernickin tapauksen. Hän polvistui useaan otteeseen kansallislaulun aikana protestina poliisiväkivallalle ja rasismille.

Kaepernick lopulta menetti pelipaikkansa, ja on ollut ilman sopimusta vuodesta 2016 lähtien. 

– Tulen aina olemaan sen puolella, mikä on oikein, Kaepernick sanoo.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump otti kunnian Kaepernickin poistumisesta NFL:stä. 

– NFL-omistajat eivät halua häntä, sillä he eivät halua ilkeitä twiittejä Donald Trumpilta, Trump oli todennut.

Päinvastoin kuin Trump, Rihanna on suuri Kaepernickin kannattaja. US Weekly kertoi, että Rihannaa oltiin pyydetty esiintymään ensi helmikuussa Atlantassa järjestettävään Super Bowliin. Hän oli kuitenkin kieltäytynyt mahdollisuudesta polvistumiskohuun vedoten.

– NFL ja CBS, joka lähettää ottelun, olisivat halunneet, että hänestä olisi tullut tämän vuoden esiintyjä. Hän sanoi kuitenkin ei, polvistumiskohuun vedoten. Hän ei jaa NFL:n mielipiteitä asiassa, kertoi lähde US Weeklylle.

Rihannan sijaan Super Bowlin väliaikashowssa esiintyy Maroon 5.

Lue myös:

    Uusimmat