Muodin ammattilaiset uskovat: Näin Jenni Haukio pukeutuu Linnan juhliin

Muodin rautainen ammattilainen, stylisti Teri Niitti, sekä menestynyt muotisuunnittelija Katri Niskanen kertoivat AVAlle, millaisessa puvussa he uskovat, että Jenni Haukio tullaan tänä vuonna Linnan juhlissa näkemään.

Sekä stylisti Teri Niitti että muotisuunnittelija Katri Niskanen uskovat, että presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio tullaan näkemään Linnan juhlissa tänä vuonna iltapuvussa, joka noudattaa hyvin klassista linjaa.

Perinteisyys ja klassisuus ovat Jenni Haukion mieleen

Niitti uskoo, että Haukio tulee noudattamaan Linnan juhlissa ennestään tuttua pukeutumislinjaansa. Mitään erikoista tai erityisen nuorekasta Niitti ei usko Haukion ylleen valitsevan.

– Uskon, että hänen pukunsa on hyvin perinteinen ja hyvin klassinen. Jos ajatellaan hänen pukeutumislinjaansa tähän mennessä, niin varmasti puku on myös hyvin suomalainen. Ainakaan mitään erityisen nuorekasta hän ei pistä päälleen, Niitti veikkaa.

Vuonna 2011 illan kuningattareksi valitun Jenni Vartiaisen iltapuvun Linnan juhliin suunnitellut Niskanen odottaa niin ikään Haukiolta varmaa valintaa. Niskanenkin uskoo presidentin puolison luottavan jo ennalta tuttuun tyyliinsä.

– Varmasti samaa selkeää ja klassista linjaa, jota hän tyypillisesti käyttää. En ole ehtinyt ajatella asiaa tarkemmin, Niskanen kertoo.

Presidentin puolison ei tarvitse pelätä värejä

Niitti uskoo, että Haukio saattaa valita ylleen näyttäviä värejä, mutta iltapuvun sävy tulee olemaan tumma.

– Minä veikkaan, että hänellä voisi olla yllään joko sinistä, burgundia tai harmaata, Niitti kertoo.

Niitti itse toivoisi Haukion kokeilevan vielä räväkämpiä värejä yllään. Jos huippustylisti saisi päättää, nähtäisiin presidentti Sauli Niinistön puolison yllä jatkossa keltaista väriä.

– Kirkkaankeltaista, Niitti hymyilee.

Jenni Haukio viihtyy tummissa sävyissä

Haukio on viihtynyt viime vuosina tummansävyisissä iltapuvuissa. Vaikka presidentin puoliso on hyvin tarkka yksinkertaisesta tyylistään, on hänen yllään positiivisena yllätyksenä nähty upean värisiäkin pukuja.

Haukio on valinnut ylleen useaan otteeseen mustan pitkän iltapuvun. Haukion erityisen vaalean ihon ja lämpimänruskeiden hiusten kanssa yhdistetty musta on arvokas näky.

Tummien sävyjen kohdalla klassiseen tyyliin luottava Haukio on uskaltanut viime vuosina tehdä myös kokeiluja väririntamalla. Haukio on nähty muun muassa sinisävyisessä ja ruskeassa iltapuvussa.

Violetti kuuluu epäilemättä presidentin puolison mieliväreihin, sillä Haukio on valinnut ylleen väriä muutamaan otteeseen. Herkullinen violetti on oiva värivalinta silloin, kun ei käytetä kummemmin asusteita.

AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja