Muistatko X Factorin kohuräppärin? Sai potkut uudesta työstään vain 40 päivän jälkeen

X Factorin kohuräppäri Honey G sai kenkää uudesta työstään vain 40 päivän jälkeen.

Britannian X Factor -ohjelmassa maailman tietoisuuteen noussut Honey G joutui jättämään työnsä kiinteistövälittäjänä työskenneltyään uudessa ammatissa vain 40 päivän ajan.

Vain muutama vuosi sitten Honey G dominoi uutisia Britanniassa, kun hän kisasi X Factorissa, yltäen lopulta viidenneksi. 40-vuotias naisräppäri herätti samaan aikaan niin ihastusta kuin vihastusta ohjelman katsojissa.

Kilpailun jälkeen Honey G palkattiin ohjelmassa tuomaroivan Simon Cowellin levy-yhtiölle, mutta muusikon ura ei lähtenyt halutulla tavalla lentoon ja suosiota jahdannut artisti joutui palaamaan päivätöihin.

Julkisuus on käynyt Honey G:lle töihin paluun jälkeen haitaksi, sillä syy potkuihin kiinteistövälitysfirmasta oli artistin mukaan hänen liiallinen suosionsa. Kiinteistövälityspomot eivät Honey G:n mukaan ymmärtäneet, kuinka suosittu hän on ja vaativat naista unohtamaan haaveet muusikkona sekä jättämään Honey G persoona taakseen.

Lisäksi räppäri ei nähnyt itseään tekemässä kiinteistönvälitystä pitkällä tähtäimellä, vaan hänen haaveensa ovat yhä musiikin saralla. Honey G kisasi X Factor -kilpailussa samaan aikaan Saara Aallon kanssa. Aalto peittosi mielipiteitä jakaneen räppärin ja sijoittui kilpailussa toiseksi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat