Muistatko vielä, kun prinssi William ja herttuatar Catherine erosivat? Tänne Catherine matkusti toipumaan kriisistä

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25

Prinssi William ja herttuatar Catherine erosivat aikoinaan lyhyeksi aikaa kasvaakseen yksilöinä. 

VIDEO: Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Vuonna 2007 kuninkaallinen rakkaustarina joutui pienelle tauolle, kun prinssi William ja hänen tuleva puolisonsa herttuatar Catherine erosivat hetkeksi. Onneksi ero ei kuitenkaan kestänyt kauaa: pariskunta erosi maaliskuussa 2007 ja palasi yhteen saman vuoden kesäkuussa.

Vuonna 2011 Williamilta ja Catherinelta kysyttiin erosta heidän kihlaushaastattelussaan. William kuittasi eroasian tyynesti toteamalla, että pariskunta tarvitsi aikaa erillään kasvaakseen yksilöinä. 

– Olimme kumpikin erittäin nuoria. Se tapahtui yliopistossa, yritimme kumpikin löytää itsemme ja olimme erilaisia persoonia. Siinä oli pitkälti kyse omien polkujemme löytämisestä ja kasvamisesta, kuin myös tilan ottamisesta, mitkä auttoivat asian parantamisessa. 

Catherine sen sijaan puhui aiheesta puolisoaan suorempaan todeten, ettei hän alunperin ollut myöntyväinen erillään olemiselle. Hän kuitenkin on kertonut, että hetken erossa oleminen oli loppujen lopuksi parhaaksi kaikille.   

– Tuohon aikaan en ollut kovinkaan tyytyväinen siihen, mutta se oikeastaan teki minusta vahvemman ihmisen. Saat selville asioita itsestäsi joita et ollut aiemmin tajunnut, tai luulen että että saatat hukuttautua parisuhteeseen ollessasi nuorempi. Nyt kun katson taaksepäin, minä todella arvostin sitä aikaa, vaikka se ei silloin tuntunut siltä.  

Eronsa aikana Catherinen kerrotaan matkustaneen Irlannin pääkaupunki Dubliniin äitinsä Carol Middletonin kanssa prosessoidakseen asioita. Catherine bongattiin Irlannista päiviä hänen ja Williamin eron jälkeen. 

Catherine kohtasi matkallaan useita toimittajia, joiden kaikista kysymyksistä hän kieltäytyi kohteliaasti. 

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat