Muistatko? Suosikkijuontaja Minna Kuukka ponnahti julkisuuteen kauneuskilpailuista – tältä hän näytti 30 vuotta sitten

4:53
Tunnistaisitko? Tältä Minna Kuukka näytti 30 vuotta sitten – edusti Suomea kansainvälisessä kauneuskilpailussa

Suomalaisten rakastama radioääni Minna Kuukka edusti 30 vuotta sitten Suomea kauneuskilpailussa. Juontaja näki Viiden jälkeen -ohjelmassa ensimmäistä kertaa videomateriaalia kisasta.

Toimittaja ja radioääni Minna Kuukka voitti keväällä MTV3-kanavalla nähdyn MasterChef VIP -ohjelman. Kuukka vieraili maanantaina Viiden jälkeen -ohjelmassa ja kertoi kokemuksestaan sekä siitä, millä perusteella valitsi lahjoituskohteen voittopotilleen.

Kuukka on tehnyt pitkän uran radiossa ja on viimeisen viiden vuoden ajan juontanut Radio Novan aamua yhdessä Aki Linnanahteen kanssa. 

Harva kuitenkin muistaa, että Kuukka teki myös toisenlaisia töitä ennen uraansa radiossa. Kansan rakastama radioääni yllätettiinkin Viiden jälkeen -studiossa, kun hänelle näytettiin materiaalia Miss Model of the World -kilvasta vuodelta 1991, jolloin hän edusti Suomea kyseisessä kauneuskilpailussa.

– En ollut nähnyt edes tämmöistä! ällisteli Kuukka, joka sijoittui kilpailussa toiseksi.

Myös Miss Turku -tittelin samana vuonna pokannut Kuukka edusti Suomea myös vuoden 1991 Miss Globe International -kilpailussa, jonka hän voitti.

Malli- ja missiympyröihin Kuukka päätyi muutettuaan opiskelemaan Turkuun. Hän kertoo päätyneensä tuuraamaan kavereitaan erilaisiin näytöksiin ja niiden keikkojen seurauksena myös kyseiseen kauneuskilpailuihin.

Miss Suomi -kilpailuun hän ei kuitenkaan osallistunut, vaan alkoi ennen radiouraansa työskennellä television puolella. Kuukka on myös 14-vuotiaiden kaksosten äiti. Kuinka aikaiset radioaamut ja perhearki nivoutuvat yksiin? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Viiden jälkeen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla arkisin kello 17.05. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja