Mainos

MTV3:n uutiset vahvistaa omaa talousosaamistaan

MTV MEDIA lopettaa talouden erikoisuutislähetysten esittämisen MTV3-kanavalla elokuussa 2009. Samalla päättyy MTV Oy:n ja Kauppalehden välinen talousuutisia koskeva tuotantosopimus.

Ratkaisun taustalla on yleisestä taloustilanteesta johtuva tarve vähentää kustannuksia ja tehostaa uutistoimintaa.

MTV3:n uutiset vahvistaa omaa talousuutisosaamistaan rekrytoimalla uusia taloustoimittajia ja muodostaa samalla uuden talouden ja politiikan yhteisen erikoistoimituksen. Seitsemän Uutiset ja Päivän sää -ohjelma pitenevät korvaamaan ohjelmakartasta poistuvan talousuutislähetyksen.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Kauppalehden kanssa. Haluankin kiittää kaikkia Kauppalehden talousuutisten tekijöitä sitoutuneesta ja hyvästä työstä laadukkaan uutislähetyksen toimittamisessa. Talouden kovat lait koituivat nyt valitettavasti tässä yhteydessä talousuutislähetyksen kohtaloksi, MTV3:n uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila sanoo.

- Uskon vakaasti, että uusi ja vahvistuva talouden ja politiikan toimituksemme kykenee vastaamaan hyvin mm. nykyisen talouskriisin vaatimiin uutishaasteisiin. Talouden ja politiikan yhteistyön parantaminen tuottaa toimituksessa hyvää synergiaa ja katsojille entistä monipuolisempaa ja syvällisempää uutisraportointia. Yleisömme voi luottaa siihen, että se saa kattavan politiikan ja talouden uutistarjonnan sekä MTV3:n uutislähetyksistä että verkkouutisistamme, sanoo Ylä-Anttila.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.