MTV3 kerää rallimuistot talteen - lähetä omasi!

Juha Kankkusen näkeminen Suomen MM-rallissa on juhlaa myös kisan järjestäjälle. AKK:n toimitusjohtaja, Neste Oil Rallin promoottori Jarmo Mahonen näkee mestarin paluussa koko suomalaista rallikansaa yhdistävän merkityksen.

- Juha on yksi rallin MM-sarjahistorian menestyneimmistä kuskeista, joka herättää tunteita ja muistoja lajista ja itse tapahtumasta vielä monen sukupolven jälkeenkin. Hänen saamisensa Neste Oil Ralliin on juhlavuoden kohokohta, jonka haluamme jakaa koko Suomen kansan kanssa, Mahonen kertoo.

MTV3-kanavat seuraavat tiiviisti rallilegendan paluuta vielä kerran omiensa pariin, ja näyttävät lähes 25 tuntia Jyväskylän juhlarallin tapahtumia. Kankkusen ja Jyväskylän rallin kohtaamisen kunniaksi MTV3 ja AKK Sports kannustavat suomalaiset keräämään talteen muistot, kuvat, filmit ja tarinat vuosien sekä ojanpenkkojen varsilta.

MTV Oy:n varatoimitusjohtaja Heikki Rotko muistuttaa, ettei Neste Oil Rallissa ole kyse yksin MM-sarjan osakilpailusta, vaan paljon suuremmista tunteista.

- Kankkusen ja Jyskälän juhlakisan kunniaksi haluamme luoda aktivoivan kokonaisuuden, jolla maailman paras rallikansa herätetään miettimään tärkeitä Jyväskylän rallihetkiä vuosien varrelta. Kokonaisuus ei ole vain viikonlopun mittainen nostatus, vaan tavoittelemme aitoa urheilukulttuuritekoa, jolla arvokas urheiluperimä autotalleista, kansioista ja mielen sopukoista kerätään talteen, dokumentoidaan ja näytetään MTV3-kanavilla, Rotko toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat