Mainos

Uusi ympäristöministeri valittu - katso tiedotustilaisuus

Uudeksi ympäristöministeriksi nousee forssalainen kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen (kok.).

Pääministeri Alexander Stubb kertoi Twitterissä aamulla, että ympäristöministerin valinnasta kerrotaan tänään. 

Eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen pääministeri Stubb pitää tiedotustilaisuuden, jonka MTV Uutiset lähettää suorana nettisivuillaan. Tilaisuus alkoi noin kello 15.30.   

MTV Uutislive klo 15 otti jo yhteyden eduskuntaan, missä kokoomus ministerivalinnasta päättää. Politiikan toimittaja Mari Haavisto raportoi ja kertoi, että Grahn-Laasosta on jo käyty onnittelemassa.

Stubbin mukaan uusi ympäristöministeri ryhtyy vetämään myös uutta sääntelyn purkuun tähtäävää työryhmää, johon on kutsuttu mukaan kaikki eduskuntapuolueet. Stubb kertoi asiasta Keskuskauppakamarin Veropäivässä aamupäivällä.  

Hallitus päätti eilen, että vihreiltä vapautunut ympäristöministerin salkku menee kokoomukselle. SDP saa kehitysministerin salkun.  

SDP:n eduskuntaryhmä ja puoluehallitus pitävät puolestaan yhteiskokouksen huomenna aamulla. Kehitysministerin nimen on määrä olla tiedossa kokouksen jälkeen.  
  
MTV Uutisten politiikan toimituksen esimiehen Timo Haapala kirjoitti jo eilen, että uusi ympäristöministeri on luultavasti forssalainen Sanni Grahn-Laasonen ja kehitysministeri kotkalainen Sirpa Paatero.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.