MTV uudistuu: MTV3 MAX katsottavissa suorana netissä

Kimi Räikkösen F1-kautta voi seurata jälleen yhdellä uudella tavalla, kun Suomen suosituin maksukanava MTV3 MAX on jatkossa katsottavissa suoratoistona myös netin välityksellä Katsomo.fissä.

Vuonna 2006 käynnistynyt MTV3 MAX -kanava on tullut suomalaisille tutuksi pääasiassa suorista Formula 1 -lähetyksistä sekä runsaasta auto-ohjelmistosta. Nyt kanavan historiaan kirjoitetaan uusi luku, kun sen lähetyksiä pystyy seuraamaan myös netin välityksellä. Katsomo.fin kautta MTV3 Sport -paketin tilanneet voivat katsella jatkossa suoratoistona viittä eri kanavaa.

Myös vapaasti katsottavat kanavat tulossa suoratoistettaviksi

Edistysaskel on osa MTV MEDIAn mittavaa uudistumishanketta. Seuraavassa vaiheessa myöhemmin tänä vuonna myös vapaasti vastaanotettavia kanavia MTV3, Sub ja AVA voi katsoa netin välityksellä.

MTV MAX -kanavalla nähdään runsaasti huippu-urheilua, kuten F1-kausi kokonaisuudessaan, suksilajien maailmancupit sekä UFC-lähetyksiä.

Katsojaennätyksensä MTV3 MAX teki huhtikuussa Formula 1:n Kiinan GP:ssä, jota seurasi keskimäärin 325 000 katsojaa. Ensi kaudella F1-kausi on entistäkin mielenkiintoisempi Kimi Räikkösen siirtyessä takaisin Ferrarin punaisiin.

Formula-faneille lähetyksien seuraaminen on tosin jatkossakin antoisinta Katsomon erityisestä F1-palvelusta, jossa voi itse valita useasta vaihtoehdosta, miten lähetystä haluaa seurata.

MTV MEDIAn urheilukokonaisuuteen kuuluu yhteensä 5 kanavaa, joita pystyy seuraamaan jatkossa sekä tv:ssä että suoratoistona netissä:

1. MTV3 MAX HD
2. MTV3 MAX Sport 1 HD
3. MTV3 MAX Sport 2 HD
4. C More Tennis
5. C More Extreme

Näillä kanavilla seurattavat urheilulajit ovat:

• Moottoriurheilu: Formula 1, MM-ralli
• Jalkapallo: Englannin Valioliiga, UEFA Champions League
• Jääkiekko: MM-kisat, nuorten MM-kisat, EHT-turnaukset
• Talviurheilu: maastohiihdon, mäkihypyn, alppihiihdon, yhdistetyn, lumilautailun ja freestylen maailmancupit
• Yleisurheilu: Timanttiliiga
• Tennis: Wimbledon, ATP1000 /500 /250-turnaukset
• Kamppailu-urheilu: UFC, Boxing Night -tapahtumat, kotimaiset Cage-otteluillat.

Lue myös:

    Uusimmat