MTV MEDIA uudistaa maksu-tv-tarjontaansa

MTV MEDIA rakentaa urheilun ystävien riemuksi uuden MTV3 Total -kanavapaketin, jossa ovat mukana kaikki MTV3 Kanavapaketin ja C More -kanavien urheiluohjelmat.

MTV MEDIA uudistaa maksu-tv-tarjontaansa laittamalla kaikki urheilua, elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lasten ohjelmia esittävät maksu-tv-kanavat yhteen pakettiin. Uudessa MTV3 Total -paketissa ovat mukana kaikki C More -kanavat ja MTV3 Kanavapaketin kanavat.

– Nykyisten asiakkaidemme toivomaa uudistusta on harkittu jo pidemmän aikaa. Uusi paketointi selkeyttää tarjontaamme ja se saa varmasti hyvän vastaanoton pirstaloituneessa maksu-tv-markkinassa, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen sanoo.

Uuden paketin hinta tulee olemaan noin 25 euroa kuukaudessa.

Urheiluviihdettä ympäri vuoden

MTV MEDIAn urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallion mukaan yhden tuotteen malli palvelee paremmin varsinkin urheilun ystäviä.

– Urheilu on monelle suomalaiselle suurin syy tilata lisäkanavia. Uusi pakettimme tarjoaa laadukasta urheiluviihdettä ympäri vuoden eikä fanien enää tarvitse tasapainoilla kahden tuotteen välillä, hän sanoo.

MTV3 Total -paketin lajivalikoimaan kuuluu muun muassa UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, F1-kausi, jääkiekon MM-kisat, hiihtolajien maailmancupit sekä yleisurheilun Timanttiliiga.

MTV3 Sport -paketti - urheilufanin taivas

Urheilufaneja varten on räätälöity myös MTV3 Sport -paketti, jonka hinta on 19,95€/kk.

Pakettiin kuuluu MTV3 Totalin urheilukanavat: MTV3 MAX, MTV3 MAX Sport 1, MTV3 MAX Sport2, MTV3 MAX HD, C More Tennis, C More Sport HD, C More Extreme ja MTV3 MAX Premier HD.

Uudistuksen yhteydessä urheilua esittävät C More Urheilu-, C More Aitio- ja C More Premier HD -kanavat vaihtavat siis nimeään. Maanantaista 5.11. lähtien näiden kanavien nimet ovat MTV3 MAX Sport 1, MTV3 MAX Sport 2 ja MTV3 MAX Premier HD.

MTV3 Sport -paketin sarjat ja lajit

Kanavapaketin ohjelmistoon kuuluu muun muassa seuraavat sarjat ja lajit:

• Euroopan parhaat jalkapallosarjat (UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A ja Allsvenskan)

• Leijona-kiekkoa (mm. miesten ja nuorten MM-kisat sekä EHT-turnaukset)

• Hanki-kokonaisuus (mäkihypyn, maastohiihdon, alppihiihdon, yhdistetyn, lumilautailun ja freestylen maailmancup-osakilpailut)

• F1-kausi ja paljon muuta moottoriurheilua

• Wimbledonin Grand Slam -turnaus ja tenniksen ATP-turnaukset

• Boxing Night -tapahtumat

• Yleisurheilun Timanttiliiga

TOTAL-pakettiin kuuluu myös videokirjasto

MTV3 Total -pakettiin kuuluu myös IPTV- ja satelliittijakelussa toimiva C More Play -videokirjasto, josta voi katsoa C More -kanavilla esitettyjä ohjelmia.

– Suunnitelmissamme on lähiaikoina laajentaa C More Play muihinkin jakelukanaviin ja tarjota MTV3 Totalin sisältöä päätelaitteesta riippumattomassa jakelussa. Lisäksi olemme tuomassa Suomen markkinoille verkon yli toimivan yhteispohjoismaisen Filmnet-tilausvideopalvelun, Härkönen jatkaa.

Myynti alkaa marras-joulukuussa

Operaattoreista ensimmäisinä MTV3 Total -paketin myynnin aloittavat Sonera, AnviaTV, SHEF/Lumotv ja Maxisat. Härkönen uskoo uuden paketin olevan saatavilla lähes kaikilta operaattoreilta vuoden loppuun mennessä. Operaattorit tiedottavat itse tarkemmin omista aikatauluistaan.

– Meidän tavoitteena on, että uusi tuote on myynnissä mahdollisimman monella operaattorilla ennen joulua ja operaattorit voivat lopettaa MTV3 Kanavapaketin ja C More Total- ja C More Sport -pakettien myynnin ensi vuoden alussa.

MTV MEDIAn nykyisten pakettien tilaajien ei Härkösen mukaan tarvitse säikähtää uudistusta, sillä nimeään vaihtavat kanavat pysyvät mukana heidän paketeissaan.

MTV MEDIAn maksu-tv-kanavilla oli lokakuun alussa tilaajina noin 560 000 suomalaista kotitaloutta.

Mikä muuttuu:

• C More Total -paketin ja MTV3 Kanavapaketin kanavat yhdistyvät uudeksi MTV3 Total -paketiksi.

• Neljä kanavaa vaihtaa nimeään:

C More Urheilu -> MTV3 MAX Sport 1

C More Urheilu HD -> MTV3 Sport 1 HD

C More Aitio -> MTV3 MAX Sport 2

C More Premier HD -> MTV3 MAX Premier HD.

• C More Extreme -kanava näkyy jatkossa myös kaapeli- ja IPTV-jakelussa (muutos tapahtuu operaattorikohtaisesti samaan aikaan, kun operaattori aloittaa uuden paketin myynnin).

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja