Mainos

MTV:lle mobiililiittymä

MTV laajentaa toimintaansa mobiililiittymiin ensi vuonna. Mobiililiittymä on osa yhtiön uutta kuluttajastrategiaa, johon kuuluvat jo aloitetut maksu-tv-, liittymä- ja sisältöliiketoiminnat.

Mobiililiittymän ja muiden uusien liiketoimintojen tavoitteena on syventää MTV3:n ja tv-katsojien välistä suhdetta tarjoamalla yhtiön sisällöille ja palveluille uusia jakelutapoja.

- Matkapuhelinliittymä tarjoaa meille uuden, mielenkiintoisen kanavan sisältöjen jakeluun. Jaamme televiestintäalan yhteisen näkemyksen siitä, että matkapuhelimen käyttötavat painottuvat tulevaisuudessa yhä enemmän palvelujen käyttämiseen ja sisältöjen mediamaiseen kuluttamiseen, sanoo MTV:n mobiililiittymäliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Juosila.

MTV on solminut yhteistyösopimuksen Elisa-konserniin kuuluvan Radiolinjan (Elisa Mobile) kanssa. Sopimuksen myötä Elisa Mobile toimittaa MTV:lle mobiiliverkon kokonaispalveluja ja MTV asiakkaille matkaviestinpalveluja omissa nimissään.

- Sopimus antaa erittäin hyvän mahdollisuuden tuottaa kuluttajille uudenlaisen matkapuhelinliittymän, jossa panostetaan kattavasti palveluihin ja sisältöön, hyvään asiakaspalveluun sekä laadukkaisiin verkkopalveluihin.
- Matkapuhelinliittymä toteuttaa erinomaisesti sloganimme: Hauskemman elämän puolesta, Juosila toteaa.

Johtaja Kari Partanen Oy Radiolinja Ab:stä:

- Elisa Mobile tarjoaa uudella liiketoiminta-alueella aloittavan MTV:n käyttöön verkko- ja palveluoperaattoriosaamista. MTV:n ei tarvitse pystyttää omaa järeää organisaatiota eikä investoida verkkoon, vaan MTV voi Radiolinjan kanssa solmittuun sopimukseen pohjautuen tarjota asiakkailleen aikaisempaa laajemman palvelukokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.